Kalendāra atlase 2020
Ir jau forši, ka ir kalendārs ar kalendāra iespējām nevis 12 bildes par ** euro.
Pievienojos īsta kalendāra piekritēju sarakstam
Pieteikšanās beigusies
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man ir VNZ 2020 varu kadam uz bildesanos iedot ;D
Kad sāksies balsošana?
cik dzirdéju no koléģiem, tad pavisam bēdīgi esot ar iesūtītajām bildēm!!!!
Diemžēl vēl gaidijām un ienāca jūsu bildites, bet pat ar to kopējo situāciju neuzlabot. Kalendāra balsošanai varam izlikt kādas 6 varbūt. Ja ir interese varam izveidot mazo balsošanu un izvēlēties vienu favorītu, izveidojot ofisa tipa kalendāru. Jo nu ir traki ar tiem foto :(
It's all about the win
Visi labo savas lamatasLinda rakstīja: ↑14 Dec 2019, 22:46 Diemžēl vēl gaidijām un ienāca jūsu bildites, bet pat ar to kopējo situāciju neuzlabot. Kalendāra balsošanai varam izlikt kādas 6 varbūt. Ja ir interese varam izveidot mazo balsošanu un izvēlēties vienu favorītu, izveidojot ofisa tipa kalendāru. Jo nu ir traki ar tiem foto :(
Un foruma popularitate ir smagi kritusies diemžēl
ar kompatu pa brugji
Lūk nu tev bija ""uzskatīs par nepieciešamu""Pacha rakstīja: ↑23 Nov 2019, 09:34Kalendāru taisīs tādu, kādu uzskatīs par nepieciešamu, ne tàdu, kā Tu prasīsi ..Kaktuss rakstīja: ↑22 Nov 2019, 18:37 Par cik kalendārs tiek izmantots, stāv mājās pie sienas, tad lūgums taisīt šādu, kā piemērā. Lai ir tā funkcionalitāte, vārda dienām, bīdāmo verķi (nu to, lai var pabīdīt uz attiecīgo dienu) nevis liela bilde ar smuku e91 2.0d spaini, un maziem kalendāru cipariņiem. Savādāk zūd tā jēga no paša kalendāra. Paldies.
Diez vai uzskatīji par nepiecišamu kalendāru ar 6 bildēm. #karma
Pofig par kalendāra formātu, pieļauju daudzi atmetās sūtīt dēļ attieksmes ..
es tai skaitā
SunCoast Customs IIIM
Norm attieksme
Man un daudziem citiem man zināmiem cilvēkiem arī labāk patiktu ieteiktā forma nekā esošā. Un noteikti būtu daudz funkcionālāka.
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
http://e-36.lv/ lūdzu
Tieši tā. Šeit nu var redzēt pie kā ir novedis 3er koncepts. Diemžēl skarbā patiesība, bet nu kas neko nedara, tas nekļūdās.
Vēl e36.lv laikā prātoja un mēģināja bildēt speciāli kalendāram un domāju tas būtu aizgājis.
PS personīgi vairs arī savu topiku un vispār forumu, pasākumus stipri mazāk apmeklēju dēļ 3er nevis e36.
Saprotu,ka visi foruma bosi uz jaunākiem BMW pārsēdušies, bet vairs nav ne interesantu topiku, ne tehniska bazara. Cerams kalendārs liks aizdomāties viņiem...
Bet tas jau bija gaidamsPatins rakstīja: ↑15 Dec 2019, 21:37Tieši tā. Šeit nu var redzēt pie kā ir novedis 3er koncepts. Diemžēl skarbā patiesība, bet nu kas neko nedara, tas nekļūdās.
Vēl e36.lv laikā prātoja un mēģināja bildēt speciāli kalendāram un domāju tas būtu aizgājis.
PS personīgi vairs arī savu topiku un vispār forumu, pasākumus stipri mazāk apmeklēju dēļ 3er nevis e36.
Sezonas noslegums tak parada šī foruma nakoti
Erda ar Reino šoreiz ar šo e36 un 3er pariešanu iebrauca tumšā vietā
Bet saprotu ari vinus,lielaka e36 kluba diedri jau nu braukā at ko jaunaku un pēc statūtiem tik loğiski būtu,ka kluba biedra statusu būtu jazaudē un te bija risinājums
ar kompatu pa brugji
Kad uzrīko preks LV foruma laba līmeņa pasākumu, Biķerniekos, tad to ir jaapmeklē, lai būtu arī noslēgums kurš nebija, no pašu kabatām kko lielu taisīt, sponsorēt ir tāds dīvains aicinājums
e36
Zini kā,nevajag tās trases vai driftēšanu tanī sezonas atklašanā vai noslēgumā
Tas ir tadas tīņu iegribas
Domaju,ka puslidz pieauguši forumieši ierastos ari kaut vai pļavas vidu ar savilem griliem utt
Un es ari 50 eiro butu gatavs maksat par pasakumu,ja tas butu tā vēeys un nebutu divas grupas-orgi un mirstīgie
Tas ir tadas tīņu iegribas
Domaju,ka puslidz pieauguši forumieši ierastos ari kaut vai pļavas vidu ar savilem griliem utt
Un es ari 50 eiro butu gatavs maksat par pasakumu,ja tas butu tā vēeys un nebutu divas grupas-orgi un mirstīgie
ar kompatu pa brugji