Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- chevron_right
Sarkano es neliku kā neglītu, bet prost piemēru laikam pēc kā cilvēks tiecas. Man sarkanais liekas tīri ok, nāk prātā vecie touring cars racing volvo unīši, tie bija salidzinoši stock, bet doma kā race unītis. Zaļais kā teicu - pusfabrikāts.
Es tā skatos. Aprobežotība šajā forumā nav nekas jauns.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Do you even?ValtersZ rakstīja:Un kas tur neglīts ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu pa ratiem es piekrītu ka neizskatās labi, bet pārējais ir ok
ja nebūtu rati tik traki izvirzīti izskatītos MINT
Katram jau sava gaume
ja nebūtu rati tik traki izvirzīti izskatītos MINT
Katram jau sava gaume
Finks rakstīja:Do you even?ValtersZ rakstīja:Un kas tur neglīts ?
Ratus uz iekšu un normāls braucamais
Es kautkur minēju par 75%ValtersZ rakstīja:Es tā skatos. Aprobežotība šajā forumā nav nekas jauns.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
tie jau laikam tādi neuzkrītoši sīkumiFinks rakstīja:Do you even?ValtersZ rakstīja:Un kas tur neglīts ?
Nekā neglīta te neredzu.
Labāks par 99% šeit esošo žurku.
Logiski ka labaks jo paskaties kā sakopts bet nu tas nav normali ar tadiem ratiem un izplūdi parvietoties pa ceļu ( da vienalga kada valsti)ValtersZ rakstīja:Nekā neglīta te neredzu.
Kur jegas no auto ar kuru tu vienigais ko vari darit ir pastaipit metamo kāda meetingā....
NU bet vai tad
Stance
Hellfush
vteckkickedinyou
200sxdriftmadafucka
un visi pārējie nav pamatā ?
Tas taču ir stilīgi , plaukts diskiem un liels J un mazs ET.Šaura riepa.Nomests līdz kliņķim. Netiek pāri guļošam un tad kad skrāpē tas ir cool. Skaļu glušaki lai rajons dzird.
Šitas te H20i vai kā to tussu sauca.Stance nation arī pilns ar šitiem. Te pat LV Stance.lv vai tad tur šitas nav ķipa stilīgi ?
Stance
Hellfush
vteckkickedinyou
200sxdriftmadafucka
Tas taču ir stilīgi , plaukts diskiem un liels J un mazs ET.Šaura riepa.Nomests līdz kliņķim. Netiek pāri guļošam un tad kad skrāpē tas ir cool. Skaļu glušaki lai rajons dzird.
Šitas te H20i vai kā to tussu sauca.Stance nation arī pilns ar šitiem. Te pat LV Stance.lv vai tad tur šitas nav ķipa stilīgi ?
katram uzskati savi bet viss tas jau personigi man neskiet stiligi, citas lietas liekas daudz vērtīgākas.
+var jau stancot, tik jazin ari robežas
+var jau stancot, tik jazin ari robežas
Neizskatās ne tuvu stilīgi, kad rati atrodas gandrīz blakus mašīnai. Nomests līdz zemei + dēļ riepu izmēra un disku iznesuma auto vispār nav izmantojams tam kam paredzēts - braukšanai. Jēga no tāda auto?
Neesmu tas, kurš saka, ka riepas un diski jāizvēlas tikai oem izmēra un jābūt uz stock atsperēm, taču visam jābūt savām robežām, manuprāt.
Neesmu tas, kurš saka, ka riepas un diski jāizvēlas tikai oem izmēra un jābūt uz stock atsperēm, taču visam jābūt savām robežām, manuprāt.
Tagad te baigi sarkastiski ierēc par to, ka kjip stilīgi.ValtersZ rakstīja:NU bet vai tad
Stance
Hellfush
vteckkickedinyou
200sxdriftmadafucka
Šitas te H20i vai kā to tussu sauca.Stance nation arī pilns ar šitiem. Te pat LV Stance.lv vai tad tur šitas nav ķipa stilīgi
Pāris postus augstāk bļāvi ka melnā kupeja ir skaista un nav jēgas viņu likt šajā topikā.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gnkmn.html
Te viss Vienkārši ir tik superīgi, viss Tik MINT.
Nu labi, atdzīšos sēdekļi vel mani plus mīnus piesaista,tik bez tām M bļembām..
Nu labi, atdzīšos sēdekļi vel mani plus mīnus piesaista,tik bez tām M bļembām..
Pēdējais labojis Reinis159 - 15 Mar 2017, 13:13, kopā labots 1 reizi.
BMW - Best Motorsport Weapon
Reinis159 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gnkmn.html
Un tas skumjais moments, kad cilveks ir ta centies un lepojas ar savu carbon salonu. :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- chevron_right