Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …
- 539
- chevron_right
deg, deg, ja brauc ar tuvajiem kopā.. pa vienam ziemā negrib degt..
Možais - ideāls ziemas variants pat ļoti patīk
P.S. Nixon
P.S. Nixon
beidzot mans bampers likts lietaa
paldies... jaa.. beidzot pabeigts uz sastellets..
pagāšnedēļ darbā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Es ar nevaru saprast,patik vai nē možā variants
galvenā doma bija uztaisiit ko interesantu, lai atšķiras no pārējiem original kaut ko
Ir dikti labs!
pff, man gan baigi cepi vismaz cik pec bildes iedomajos možā auto izskatu dzive
varbut izklausisies tizli, bet man ta tipa bamperi patik gandriz vai labak ka M, itseviskji kad numura vieta tiek novakta no vidus uz malu un tiek uzlikts smuki aizmugures bampera moldings pohodu, nezinu ka isti vinhi saucas tur facelift modeljiem vai no ka tur raznica un vinhi atskjiras - nu Jus sapratat es ceru un jaa tas stickerbomb neizskatas parak nodrazsti uz shada stila auto, imo vinhas izskatas tizli uz galigiem stockiem/lauku tankiem kad tur aplime sparnu vienu un tas ari viss, bet nu ja tas tikai mans viedoklis
varbut izklausisies tizli, bet man ta tipa bamperi patik gandriz vai labak ka M, itseviskji kad numura vieta tiek novakta no vidus uz malu un tiek uzlikts smuki aizmugures bampera moldings pohodu, nezinu ka isti vinhi saucas tur facelift modeljiem vai no ka tur raznica un vinhi atskjiras - nu Jus sapratat es ceru un jaa tas stickerbomb neizskatas parak nodrazsti uz shada stila auto, imo vinhas izskatas tizli uz galigiem stockiem/lauku tankiem kad tur aplime sparnu vienu un tas ari viss, bet nu ja tas tikai mans viedoklis
++houseworx rakstīja:pff, man gan baigi cepi vismaz cik pec bildes iedomajos možā auto izskatu dzive
Ja man būtu tumša mašīna, arī atstātu stock fl bamperi
Tiešām tavs bampers likts lietā ;D labs ziemas variants tiešām iespaidīgimatissc rakstīja:beidzot mans bampers likts lietaa
Arī bembukam mazs prieciņš z-svētkos...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kas var buut labaaks...melna kraasa +saals....
man arī viss sāli, besī tas sals.
bet kad brauc pa šoseju un viss ledū tad gribās lai labāk ar sāli viss nokaisīts
bet kad brauc pa šoseju un viss ledū tad gribās lai labāk ar sāli viss nokaisīts
kur glaunos kalpakus noslēpi!?dogMa rakstīja:Kādam sāls ledeni?
Kaut kā neuzrunāja
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …
- 539