Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- …
- 539
- chevron_right
Možais, cik ilgi līmēji tos stikerbombus uz bampera?
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
psc, tik traki vēl nebiju redzējis
es iedevu vienam citam aplimeet (vienam no powera).. es tikai moldingus sakrameeju kaa vajag un miglas ieliku..swiss rakstīja:Možais, cik ilgi līmēji tos stikerbombus uz bampera?
Ziemassvētku vecītis pacenties pie šitiem tiku par pantiņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kaa sauc tos diskus, kas priekshaa staav?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nomazgāju no ziemas zaņķa, skats bija bēdīgs pēc 150km gara ceļa no Rīgas uz laukiem.
e36 ir mana kopija :)
iemet bildi!
so aparatu jau kaut kur esu redzejis :)
izskatas pec sis bildes, ka piederejis vienam chalim, kas gaja VPLT teķī, kur es, tikai paris gadus vecāks...
Ilmārs... nav? atceros ko šādu
Ir... Vari ko pastāstīt?možais rakstīja:izskatas pec sis bildes, ka piederejis vienam chalim, kas gaja VPLT teķī, kur es, tikai paris gadus vecāks...
Hamman replikasShreks rakstīja:Gunjka rakstīja:Pabūts pie drauga servisā un mazliet palīdzēts atdzīvināt šo auto!man jau viņš patīk.. tāds zvērs tagad tiks piestrādāts lai atkal var laist trasēs..
[img]http://failiem.lv/thumb.php?i=aiugnxz&n=DSC01112.JPG
[img]http://failiem.lv/thumb.php?i=ykdgvfi&n=DSC01113.JPG
Kaa sauc tos diskus, kas priekshaa staav?
šorīt pirms ziemas priekiem, paldies dievam, pēc skats tāds pats
zelya rakstīja:bilde no vasars :)Ridlihs rakstīja:Nomazgāju no ziemas zaņķa, skats bija bēdīgs pēc 150km gara ceļa no Rīgas uz laukiem.
njā, uz 90% tiešām līdzīgi. Tev kādi diski - R15 vai R16? Un vēl uzreiz Tavam krīt acīs momentā enģeļi un tonētie logi, bet nekas manējam tas arī drīz būs prasās pēc sabildēšanos kopīgas
Vakar šur tur pabiju, ceļš bija kā spogulis, kratijos ar piekto uz 40 km/h ir kā ir. Izvilka bembis ārā, saliekts slieksnis nedaudz, apakšā plāksne nezinu kāda nedaudz saliekta, motora ventilatora pārsegs nolūzis (iepriekšējais saimnieks līmējis bija) , traki gan būtu metru uz sānu lidotu no tādas klints nost 6m~
Ridlihs rakstīja:zelya rakstīja:bilde no vasars :)Ridlihs rakstīja:Nomazgāju no ziemas zaņķa, skats bija bēdīgs pēc 150km gara ceļa no Rīgas uz laukiem.
njā, uz 90% tiešām līdzīgi. Tev kādi diski - R15 vai R16? Un vēl uzreiz Tavam krīt acīs momentā enģeļi un tonētie logi, bet nekas manējam tas arī drīz būs prasās pēc sabildēšanos kopīgas
ja butu labs kadu reizi braukshu uz Rigu sarakstisimies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- …