Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …
- 539
- chevron_right
Ja kadam interese un ir velme uztaisit tadus pasam, varu palidzet ar jaunam armalam vai ari varu uztaisit visu.
Kkur Janvaraa viduu taps pasutijums
Bilde redzamas armalas maksa 620eur + 25eur sutisana.
pr. 2,75 collas
aizm. 3,25 collas
Kkur Janvaraa viduu taps pasutijums
Bilde redzamas armalas maksa 620eur + 25eur sutisana.
pr. 2,75 collas
aizm. 3,25 collas
Disku pulesana
Un beigās diski sanāk dārgāki par auto
Pizdets cik smuki, ar siekalaam var aizriities!
image viss kā vienmēr ir mega līmenī!
Njaa, vakar tads pats jautajums bija, kad braucaam uz b-ezeru sliipeet
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
To uzlikt gan aizmirsu
gaidu savejos ari ar nepacietibu atpakalimage rakstīja:PaldiesRENIO rakstīja:image viss kā vienmēr ir mega līmenī!
Jaunu gadu iesāku ar jaunu tūkstoti. Varēs labi izrēķināt, cik pa gadu esmu nobraucis. Šogad pa sešiem mēnešiem saskrēja 21 tūkstotis
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
tad nu gan tev bijis daudz un tālu jābraukā. Es ar savu ikdienas braucamo pa pus gadu esmu nobraucis tikai 14 tūkstošus, braucot katru dienu no Jūrmalas uz Rīgu, atpakaļ un ne tikai.
Dzīvoju Latgalē, bet studēju Rīgā, tāpēc katru nedēļu sanāk braukāt turp un atpakaļ + vēl katru dienu pa Rīgu. Un vēl visi izmanto to, ka man ir tourings ar gāzi, tāpēc, ja vajag atvest vai aizvest kaut ko lielāku - zvans man
Ar iepriekšējo e36, kas bija kompakts, pa deviņiem mēnešiem nobraucu 31 tūkstoti
Ar iepriekšējo e36, kas bija kompakts, pa deviņiem mēnešiem nobraucu 31 tūkstoti
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man 6 štukas pa 4 mēnešiem.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …
- 539