Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 539
- chevron_right
Jā, piekrītu, tā ir, tik dažreiz ir vietas kur netiec iekšā, kādi pagalmi, piebrauktuves utt!
Pa galvenajiem, protams, nekādu problēmu!
Pa galvenajiem, protams, nekādu problēmu!
Nezinu kā jūs pārvietojaties ar sēdinātiem auto, ka man ar stock jau nepatīk, ka putenī visu laiku skaras apakša, kad uz ceļa labi, ja 10cm uzcēlums izveidojies. Šodien arī ar akmeni pamatīgi dabūju pa apakšu, likās, ka mazs ledus klucītis uz ceļa un domāju izlaist pa apakšu, bet še Tev, normāls belziens Ar veco e36 gan tādas problēmas neatceros, ka būtu bijušas
Nu tur nav ko nezināt..
Pirmkārt jau ir tas jautājums - pa kurieni Tu pārvietojies? (Lauki, bezceļi, lauku šosejas, pilsēta, kur kaut ko arī tīra utt)
Otrkārt jautājums - vai Tu savu e36 izmanto ikdienai? (Ar ko tikt uz darbu, darba vajadzībām, ikdienas izbraukumiem utt?)
Tur arī tas viss slēpjas.. ja normāli brauc, pa sakarīgiem pilsētas ceļiem, viss ir kā vajag
Kad bija vēl golfa lūpa, mierīgi atbraucu no Kuldīgas līdz Rīgai, izbraukāju visus guļošos Spicē - no porblems (bet nu tad paša auto klīrenss nebija tik zems, tik lūpa dažus cm no zemes) taču bezceļos, remontdarba vietās es nevarēju iebraukt.
Tā kā .. kā Tu savu e36 ņem? Dzīves turpmākais pārvietošanās līdzeklis ar sievu un bērniem vai jauniešu entuziasms (līdzīgi kā e30 )
Ir protams jāpiedomā ko un kā.. bet tas ir interesanti e36 kā semaks tāpat nekad nebūs, tātad nav jēga vilkt no viņa kautkādu komfortu subjektīvs viedoklis
Pirmkārt jau ir tas jautājums - pa kurieni Tu pārvietojies? (Lauki, bezceļi, lauku šosejas, pilsēta, kur kaut ko arī tīra utt)
Otrkārt jautājums - vai Tu savu e36 izmanto ikdienai? (Ar ko tikt uz darbu, darba vajadzībām, ikdienas izbraukumiem utt?)
Tur arī tas viss slēpjas.. ja normāli brauc, pa sakarīgiem pilsētas ceļiem, viss ir kā vajag
Kad bija vēl golfa lūpa, mierīgi atbraucu no Kuldīgas līdz Rīgai, izbraukāju visus guļošos Spicē - no porblems (bet nu tad paša auto klīrenss nebija tik zems, tik lūpa dažus cm no zemes) taču bezceļos, remontdarba vietās es nevarēju iebraukt.
Tā kā .. kā Tu savu e36 ņem? Dzīves turpmākais pārvietošanās līdzeklis ar sievu un bērniem vai jauniešu entuziasms (līdzīgi kā e30 )
Ir protams jāpiedomā ko un kā.. bet tas ir interesanti e36 kā semaks tāpat nekad nebūs, tātad nav jēga vilkt no viņa kautkādu komfortu subjektīvs viedoklis
Nu pa bezceļiem nebraukāju, bet nu svaigi lietas ielas un šosejas arī man vnm nav
opaaaa
pats labaakais ,ka mashina bija tiko svaigi mazgaata
Buferi nesalauzi?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nee, bet uz veedara briizhiem seedaas - tas volvo ,kas fonaa vienaa setaa izraava aaraa , saviem speekiem netiku
Viss labi, kas labi beidzas.
Vajadzēja tikt uz pacēlāja!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man patīk
Man ar
Bet pieturēšos pie style 32, kurus drīzumā sakrāsošu :)
Bet pieturēšos pie style 32, kurus drīzumā sakrāsošu :)
uzreiz atgādina ch autiņu
++RENIO rakstīja:uzreiz atgādina ch autiņu
BEt rižiki patīk
šodienas pieskatāmais objekts, bet nu jau bračka savāca uz aizveda mājās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Skaista krāsa.
Uz e30 labi izskatās.
Suns izskatās awesome.
Uz e30 labi izskatās.
Suns izskatās awesome.
jaa.. stafijs ir ljooti skaists suns
kompots rakstīja:šodienas pieskatāmais objekts, bet nu jau bračka savāca uz aizveda mājās.
2013-01-12-360.jpg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …