Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 105
- chevron_right
Nu hvz , nekā neriktīga tur neredzu tādā komplektācijā kādā viņš ir.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Viens pazīstams šeit no foruma labi pateica, ka auto ir kā cilvēka drēbes, tad shis auto man asociējas ar ko šādu:zuze91 rakstīja:Nu hvz , nekā neriktīga tur neredzu tādā komplektācijā kādā viņš ir.
briesmīgā ķekava
mļeee, nu jūs traci sacēlāt par viņu. Bet manās acīs visu atspēko tas ka viņš ir turbo.Visticamāk būvēts tajos laikos kad tas izskats bija exotikas variants, un visi par tādu mīza karstu. Man vairāk liktos ka smieklīgs sūds, ja tur iekšā mētātos kāds m40b16 ar sadilušu sadaleni un grabošiem kompensatoriem Bet kopā vērtējot kā TJŪNĒTU e36, nav nemaz tik traki. Protams pats tādu nepirktu/netaisītu, bet nu šis nav trakākais variants.
p.s. Galvu nēsmu sasitis,jūtos labi
+M3m4z rakstīja:mļeee, nu jūs traci sacēlāt par viņu. Bet manās acīs visu atspēko tas ka viņš ir turbo.Visticamāk būvēts tajos laikos kad tas izskats bija exotikas variants, un visi par tādu mīza karstu. Man vairāk liktos ka smieklīgs sūds, ja tur iekšā mētātos kāds m40b16 ar sadilušu sadaleni un grabošiem kompensatoriem Bet kopā vērtējot kā TJŪNĒTU e36, nav nemaz tik traki. Protams pats tādu nepirktu/netaisītu, bet nu šis nav trakākais variants.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izskatās, ka gaumes jautājums tomēr
Ja turbīna ir, tad vajag šādi izkropļot auto?
Nū tajos laikos noteikti tas piederējās pie lietas, jaudīgs kaplis ar tjūnera izskatuSTUDENTS rakstīja:Izskatās, ka gaumes jautājums tomēr
Atceors ka šo Piranju pirmo reizi ieraudziju daudzus gadus atpakaļ žurnālā Forsāža likās mēmais aparāts
sobrid skatoties ir tads wtf bet nu varu deret , ja nokrasotu melnu, smukus diskus, tad varetu deret izskatitos individuali un elligi labi, neskatoties uz to ka tuners! :)
ja pareizi atceros viņam arī NOS iekšā bija
un kautkā liekas ka viņš patiešām bija m nieks, bet neatceros vairs. Jameklē žurnāls tad
un kautkā liekas ka viņš patiešām bija m nieks, bet neatceros vairs. Jameklē žurnāls tad
http://www.premiumtuning.lv/1/1/lv/5/0/2/86m4z rakstīja:ja pareizi atceros viņam arī NOS iekšā bija
tas ar neonu ir vēl neizslimojis NFS slimību. bet komplektācija tā kopumā izskatās stoks.
PIRANHU kādus 3 gadus atpakaļ par 10k ls tirgoja.
PIRANHU kādus 3 gadus atpakaļ par 10k ls tirgoja.
Izpūtējs, beņķi un panelis
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... bcmdp.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... bcmdp.html
nu tās jau tādas nelielas izvirtības , kuras ir iespējams labot
man liekas ka vinam bija no e34 M5 motors cik es atceros.m4z rakstīja:ja pareizi atceros viņam arī NOS iekšā bija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 105