Re: Photoshop
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 21
- chevron_right
Un tu vel jautā? Protams , ka ir jēga sëdinātEUstudent rakstīja:Var kads ludzu nosedinat lai arkas ir pie diskiem lai sinu vai ir verts sedinat paldies jau ieprieks
Protams ir, it īpaši, ja diski ir R15, tā lai nekur nevar uzbraukt un grīda safista pa vienu sezonu!ElvijsR rakstīja:Un tu vel jautā? Protams , ka ir jēga sëdinātEUstudent rakstīja:Var kads ludzu nosedinat lai arkas ir pie diskiem lai sinu vai ir verts sedinat paldies jau ieprieks
d[-_-]b
Nu foršs topiks it kā, bet nu tie jautājumi te. Tak var teikt visas krāsu kombinācijas (par cik neko neierastu te neviens neprasa) var atrast gūglē vai tepat forumā jau kādam lietotājam. Izmantojot kripatiņu iztēles nevajag prasīt lai tavu mašīnu uztaisa zemāku, uzliek style 5 vai 32 vai ok tādu. Ko jaunu tu tur ieraudzīsi? Vai arī rādīsi draugiem kā būtu ja būtu, bet nebūs jo nav naudas un eju citu ceļu. Jūs atbilstošos forumos prasat lai draudzenes seju arī uzliek Brazzers meitenēm pirms kaut ko jaunu gribat pamēģināt gultā?
Jā, jā, oftopiks, banu man, fleims un heits, sorry veči.
Vispar virsu ir r16 ar mazu profilu riepas 195/45 j8,5un 205/45 9.5 zinu ka tas ir stulbi bet ja jau riepas nahalavu nevareju neuzliktDj Plosky rakstīja:Protams ir, it īpaši, ja diski ir R15, tā lai nekur nevar uzbraukt un grīda safista pa vienu sezonu!ElvijsR rakstīja:Un tu vel jautā? Protams , ka ir jēga sëdinātEUstudent rakstīja:Var kads ludzu nosedinat lai arkas ir pie diskiem lai sinu vai ir verts sedinat paldies jau ieprieks
Ja es pareizi esmu sapratis tad tam ari sis topiks ir paredzets ka daudzi citi lai tu kautko uzzinatu un citi izteiktu savu viedokli ja man butu kompis pats uzshopotu bet parsik nau tapej jautaju specikiem seitReinholds rakstīja:Nu foršs topiks it kā, bet nu tie jautājumi te. Tak var teikt visas krāsu kombinācijas (par cik neko neierastu te neviens neprasa) var atrast gūglē vai tepat forumā jau kādam lietotājam. Izmantojot kripatiņu iztēles nevajag prasīt lai tavu mašīnu uztaisa zemāku, uzliek style 5 vai 32 vai ok tādu. Ko jaunu tu tur ieraudzīsi? Vai arī rādīsi draugiem kā būtu ja būtu, bet nebūs jo nav naudas un eju citu ceļu. Jūs atbilstošos forumos prasat lai draudzenes seju arī uzliek Brazzers meitenēm pirms kaut ko jaunu gribat pamēģināt gultā?
Spriežot pēc nika esi baigi labais students, ka spēj iztikt bez kompja mūsdienās! :)
d[-_-]b
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Kadreiz sie diski bija bronza krasa, izskatijas nenormali labi <3
Nesmu no tiem studentiem kas vel pie gramatam sez dDj Plosky rakstīja:Spriežot pēc nika esi baigi labais students, ka spēj iztikt bez kompja mūsdienās! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 21