Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- …
- 539
- chevron_right
Jā,piekrītu,ka forums ir e36.lv bet pie sadaļas dienas snapshoti, es neredzu tekstu dienas snapshoti ar manu vai jebkuru citu e36 tākā no manas puses nav nekādu pretenziju,ka šeit ir dažādu auto un dažādu citu bilžu skati.Man šķiet ka šeit ir īstā vieta kur parādīt savus snapshotus,nevis taisīt sadaļas snapshoti ar dabu,snapshoti ar citiem auto,snapshoti ar naudu un vel nezin kādi snapi.dogMa rakstīja:Veči, šis ir E36 forums Vazu, zazu forumi arī tak ir
+1 par to ka varētu sataisīt sadaļu kur e36.lv lietotāji varētu nedaudz parādīt savus projektus un it īpashi ja tie ir saistībā ar e36!
Ridlihs rakstīja:Šodien pār tiltu zibinot redzēju kā puikas slīpē pa trasi uz Salacas. Kā jau katru gadu
tu te meicas a nepiemirsti.es biju ar e30 un viena izlaida ar žiguli.:P
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Paturpinot tēmu ne36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SunCoast Customs IIIM
Neiet runa, ka pie dienas snapšotiem tikai e36 Tak taisat, ko gribat, izteicu savas domas
Vienkārši neatbalstu veidot sadaļu "Mans ne-e36", par ko arī viens ieminējās. Bildes nshit pašam patīk paskatīt.
Vienkārši neatbalstu veidot sadaļu "Mans ne-e36", par ko arī viens ieminējās. Bildes nshit pašam patīk paskatīt.
Shodienas telefonsnaps
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
e30 Tavs? parā bildiGuncis rakstīja:Ridlihs rakstīja:Šodien pār tiltu zibinot redzēju kā puikas slīpē pa trasi uz Salacas. Kā jau katru gadu
šodien tika ieraudzīts viens policijas auto kas bija novietots pie invalīda stāvvietas Madonā pie veikala Rimi 11:00
nu tā ir bezatbildība šitā darīt, sanāk ka vins ir policists tāpēc var darīt visu ko grib.
nu tā ir bezatbildība šitā darīt, sanāk ka vins ir policists tāpēc var darīt visu ko grib.
vari pat nesūdzēties, tie kretīni tagad visur drīkst bez lampām stāvēt un priekšniecības atbilde būs - dienesta pienākumos
aarchijs rakstīja:šodien tika ieraudzīts viens policijas auto kas bija novietots pie invalīda stāvvietas Madonā pie veikala Rimi 11:00
Šito vajag kaut kur internetā publicēt atbilstošās saitēs, lai priekšniecība sarāj policista k-gu!
es jau uz beztabu aizsutiju sitas bildes un aprakstu, cerams ka vini paradis vai kaut ko izdaris lietas labaerda rakstīja:aarchijs rakstīja:šodien tika ieraudzīts viens policijas auto kas bija novietots pie invalīda stāvvietas Madonā pie veikala Rimi 11:00
Šito vajag kaut kur internetā publicēt atbilstošās saitēs, lai priekšniecība sarāj policista k-gu!
Rīta skats pa logu. Vientuļais un sasalušais. :))
Bez Tabu tvitteri ielika šo bildi, es gan piemetināju komentu ar otru bildi. Lai tiek, lai redz numuru johaidi.aarchijs rakstīja:šodien tika ieraudzīts viens policijas auto kas bija novietots pie invalīda stāvvietas Madonā pie veikala Rimi 11:00
Sie te abi skaistuli bildeti Cikaga pagajuso nedel! Kabri negeris bija manami neapmierinats, ka nobildeju vinju!
Bayerische Motoren Werke
tikai nesiekalojies.Ridlihs rakstīja:e30 Tavs? parā bildiGuncis rakstīja:Ridlihs rakstīja:Šodien pār tiltu zibinot redzēju kā puikas slīpē pa trasi uz Salacas. Kā jau katru gadu
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
iz[ somijas laikiem un tepat lv
Priecājies, ka neizvilka piščiku un neuztaisija Tev die motherfucker!Gausais rakstīja:Sie te abi skaistuli bildeti Cikaga pagajuso nedel! Kabri negeris bija manami neapmierinats, ka nobildeju vinju!
snaps no pagajushas sezonas beigam
Tu zini, ka ASV izsakas par Latviesiem- Latvian people strong people!aupinsh rakstīja:Priecājies, ka neizvilka piščiku un neuztaisija Tev die motherfucker!Gausais rakstīja:Sie te abi skaistuli bildeti Cikaga pagajuso nedel! Kabri negeris bija manami neapmierinats, ka nobildeju vinju!
Bayerische Motoren Werke
izskatās labākā stāvoklī daudz par e36 vai nu Rīgā ir identisks redzēts vai arī esmu Salacgrīvā šito pašu redzējis. Pēc diskiem uzreiz atcerējos. Par sēdinājumu skaidrs, pa tiem ceļiem ar gludekli nepabrauksi normāli.SmuksGuncis rakstīja:tikai nesiekalojies.Ridlihs rakstīja: e30 Tavs? parā bildi
Lai nav off, tad pasen kaut kad(bildēts ar jaunāko Nikon spoguļkameru:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- …
- 539