Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- …
- 539
- chevron_right
Skaisti diski, skaista bilde
Auto ir topiks? Ja nav, tad atrādi palšāk, domāju, ka visiem interesētu
Auto ir topiks? Ja nav, tad atrādi palšāk, domāju, ka visiem interesētu
Paldies, paldies :)
Topiku vēl netaisu, jo nav īsti līdz galam nekas sadarīts, kad būšu visu savedis +/- kārtībā tad arī uztaisīšu :)
Topiku vēl netaisu, jo nav īsti līdz galam nekas sadarīts, kad būšu visu savedis +/- kārtībā tad arī uztaisīšu :)
SAVAGES CREW
diskiem pareizais iznesums
ja nav noslēpums, kas tie par diskiem ?
ja nav noslēpums, kas tie par diskiem ?
Melber P 174
Jā, es viņam jau iepriekšējā vasarā teicu, ka konfiscēšu no viņa pirmo setu, bet šie uzradās un lieki negaidiju
Jā, es viņam jau iepriekšējā vasarā teicu, ka konfiscēšu no viņa pirmo setu, bet šie uzradās un lieki negaidiju
SAVAGES CREW
Puikas, tik mierīgi, sarunāc?
Es viņam atrādīju viņus esesā.Pleskovskii rakstīja:Melber P 174
Sākumā likās, ka fake! Kad būs sakrāsoti varēšu iedot pamērīt, iečekot kā uz touringa :)Alps rakstīja: Alps » 29 Mar 2013, 01:53
Es viņam atrādīju viņus esesā.
SAVAGES CREW
mhm, tik pirmoreiz zvanot, oda pēc max uzmetiena, beigās izrādās ka viss bij jaukiAlps rakstīja:Es viņam atrādīju viņus esesā.Pleskovskii rakstīja:Melber P 174
atvainojos par snapšotu topika aizdiršanu
Pleskovskii rakstīja:Sākumā likās, ka fake! Kad būs sakrāsoti varēšu iedot pamērīt, iečekot kā uz touringa :)Alps rakstīja: Alps » 29 Mar 2013, 01:53
Kāda krāsa?
Alps rakstīja:Pleskovskii rakstīja:Sākumā likās, ka fake! Kad būs sakrāsoti varēšu iedot pamērīt, iečekot kā uz touringa :)Alps rakstīja: Alps » 29 Mar 2013, 01:53
Kāda krāsa?
+ zelta spīdums lakā
SAVAGES CREW
SAVAGES CREW
Sito vareji gan Riga,gan Salacgriva redzet.Biezak pa Salacgrivu,ganriz katru dienu.Ridlihs rakstīja:izskatās labākā stāvoklī daudz par e36 vai nu Rīgā ir identisks redzēts vai arī esmu Salacgrīvā šito pašu redzējis. Pēc diskiem uzreiz atcerējos. Par sēdinājumu skaidrs, pa tiem ceļiem ar gludekli nepabrauksi normāli.SmuksGuncis rakstīja:tikai nesiekalojies.Ridlihs rakstīja: e30 Tavs? parā bildi
Lai nav off, tad pasen kaut kad(bildēts ar jaunāko Nikon spoguļkameru:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Tas bildēts ir ar aizvēsturisku samsung triecienizturīgo trubu, es speciāli rakstu, ka ar Nikon , jo visi raksta, ka ar mandarīniem, slotām utt.
žēl, ka bildēts ar cirvi
325td,ipasnieks ipasi gudrs masinas.Nozagets stures pirksts ,jo nemaceja noskruvet. Masina ari nu tada...motors iet loti labi,bet vins laikam domaja,ka vairak neiet.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- …
- 539