Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- …
- 539
- chevron_right
Vot tā, noplēsi zaļo plēviKrišš rakstīja:Džips!
Par to sēdināšanu mans prāts sadomāja tā, ka no standarta skatupunkta (stāvot pāris m no autiņa) diski ar maziem ET un lieliem J izskatās daudz vairāk džipīgi nekā kādi sandarta ET 35 J7, jo disks ir vairāk uz iekšu zem arkas, kura to labāk nosedz. Pats to konstatēju samainot ziemas diskus pret vasaras diskiem! :)
Tgd domāju ko darīt ar tiem R16, jo nu baigais džips izskatās (uz leju laist nesanāk), bet diemžēl R17 Borbet T ar tādu lielāku plauktu laikam neatrast (ja kāds zin kur dabūnami, welcome)...
Žēl būtu arī atteikties no ET 15 J9, jo smuki sagāzums saštellēts, ka norm iet arkā...
Tgd domāju ko darīt ar tiem R16, jo nu baigais džips izskatās (uz leju laist nesanāk), bet diemžēl R17 Borbet T ar tādu lielāku plauktu laikam neatrast (ja kāds zin kur dabūnami, welcome)...
Žēl būtu arī atteikties no ET 15 J9, jo smuki sagāzums saštellēts, ka norm iet arkā...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Noplēsu gan, vajadzetu ko citu izdomatKon4a rakstīja:Vot tā, noplēsi zaļo plēviKrišš rakstīja:Džips!
tam es tev piekriitu!un ir viens vecis,kursh Valmieraa ieniist Bmw un katru reizi,kad tiku pie vinja ejot skati,vienmer piekasijaas par nebutiskiem un sataisiitiem sikumiem!Nixon rakstīja:Tāpēc, ka Valmierā ir tā, ka ''bembisti'' ņem BMW, ''audisti'' Audi utt.
Instagram - Sandis_e36
Nu, man tagadējais kolēģis (varbūt zini Jāni ar balto Audi 80 Quattro un zilo Preludi FP-444) agrāk nostrādāja skatē diezgan daudz gadus... Un caur viņu zinu tagadējo TA vecāko, +/- zinu kā tur tās lietas notiek.
Žēl, ka nav kā agrāk, ka nolika ''čupiņu'' uz paneļa un skate rokā.
Lai nav pliks spams:
Žēl, ka nav kā agrāk, ka nolika ''čupiņu'' uz paneļa un skate rokā.
Lai nav pliks spams:
Agrak ari man loti labs draugs stradaja tehniskaja apskate... skati gaju taa: okej ielime man ka esmu izgajis un es savedishu visus bojajumus kartiba:) tgd vins jau ir prom uz UK:(
nu man gadījās tāds vecs opīts. Cēsīs skatē reāli visi necieš bembistus.Sidnas rakstīja:tam es tev piekriitu!un ir viens vecis,kursh Valmieraa ieniist Bmw un katru reizi,kad tiku pie vinja ejot skati,vienmer piekasijaas par nebutiskiem un sataisiitiem sikumiem!Nixon rakstīja:Tāpēc, ka Valmierā ir tā, ka ''bembisti'' ņem BMW, ''audisti'' Audi utt.
Pievienojos melno bagāžnieku klubiņam
šitais skaitās pavasaris...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
kur Tev tas sniegs ir tik daudz?? Kuraa pilseetaa??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- …
- 539