Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- …
- 539
- chevron_right
ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Čoma e36 :)
Pēdējais labojis Zirdzins - 14 Apr 2013, 11:39, kopā labots 1 reizi.
Izskatas ka tie kašaras ir slidkalniņu šovakar atklājuši
tas ir regulāri. pat Jelgavas stacijas kaķi apsēduši manu mašīnu. tur ir pa dienu ap simtu, bet man vienīgajam kaķu pēdas ir uzlīmei Eburts uz pakaļējā loga ieplēst un karājās.
Es kaķu probleemu atrisinaaju nopeerkot gaiseniV1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
un tu pa viņiem šāvi ?
Viss skaidrs: tie ir audi klubu kaķi, iesūtņi
ui, tev vel labs cels, atbrauc pie manis ciemos, redzeesi kas ir slikts cels butu es priecigs ja man butu tik ,,slikts'' cels pie majaamV1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pietika pabiedeet vienu vakaru un vinji vairs manam auto tuvumaa nenaakV1Beta rakstīja:un tu pa viņiem šāvi ?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu pie omes braucot ir daudz sliktāks. tur pat izbraukt nevar. te vēl kaut kā.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Piedod man, bet kā var vispār pateikt, ka gribas nosist ar mietu dzīvu radību?V1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Tas pats attiecināms uz Orkāna gaisa šautenes darbiem un kā vēl tur.
Maziem bērniem ir tādas idejas,pašaut pa putniem un ko vēl, bet nu pieauguši cilvēki.. Riebjās man cilvēki kuri var nodarīt pāri nekaitīgiem dzīvniekiem.
Kas tev tāds notiek ka tavu apbrīnu vērto mašīnu nostaigā mazliet ar ķepām. Būtu ferarri varētu runāt, bet pat ne ar tādiem solījumiem par nosišanu!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
man ta pati vaina ar tiem dzivniekiem. bet man ir nezeligs plans.Var nopirkt lidzekli,lai vini vairak nekapj virsu uz auto.Tads ka atbaidisanai.nopus un siem nepatik smaka vai kas.V1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Aduks rakstīja:Piedod man, bet kā var vispār pateikt, ka gribas nosist ar mietu dzīvu radību?V1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
Tas pats attiecināms uz Orkāna gaisa šautenes darbiem un kā vēl tur.
Maziem bērniem ir tādas idejas,pašaut pa putniem un ko vēl, bet nu pieauguši cilvēki.. Riebjās man cilvēki kuri var nodarīt pāri nekaitīgiem dzīvniekiem.
Kas tev tāds notiek ka tavu apbrīnu vērto mašīnu nostaigā mazliet ar ķepām. Būtu ferarri varētu runāt, bet pat ne ar tādiem solījumiem par nosišanu!
NO SHIT EINSHTEIN!
jā jā ja pa tavu bembučiti tie kaķiši nodotu ar saviem nagiem, nez kādu dziesmu tad tu dziedātu, aizietu iedotu paiku un paglaudītu???Aduks rakstīja:ttiecināms uz Orkāna gaisa šautenes darbiem un
nesaku kad tagad ar mietu jāiet slaktētēt visus kustoņu, bet reizēm aiz dusmām gan ar kādu akmeni palaižu uz šitādu mašīnpēdotāju pusi.
p.s no manām līkajām rokām un ar tizlo tēmēšanu neviens kustonis nav cietis, varbūt kādreiz ar kādu akmentiņu ir dabuujis pa korpusu, bet vienmēr uz visām čertām aizmucis, un paļubomu pēc tam atgriezies ar baru lai atriebtos kaut ko apmīžot.
BMW-Big Money Waste
izskatās ka kāds kaķis tur ar dirsu sļūkājis pa to e36.lv nakļeniV1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
BMW-Big Money Waste
Ja viņi to izdarītu, noteikti neteiktu ka slaktētu un ko tur. Manuprāt, tie kas dara pāri maziem un neaizargātiem dzīvniekiem ir vienkārši nožēlojami. Punkts! Diskusijai nav vietas!Slim rakstīja:jā jā ja pa tavu bembučiti tie kaķiši nodotu ar saviem nagiem, nez kādu dziesmu tad tu dziedātu, aizietu iedotu paiku un paglaudītu???Aduks rakstīja:ttiecināms uz Orkāna gaisa šautenes darbiem un
nesaku kad tagad ar mietu jāiet slaktētēt visus kustoņu, bet reizēm aiz dusmām gan ar kādu akmeni palaižu uz šitādu mašīnpēdotāju pusi.
p.s no manām līkajām rokām un ar tizlo tēmēšanu neviens kustonis nav cietis, varbūt kādreiz ar kādu akmentiņu ir dabuujis pa korpusu, bet vienmēr uz visām čertām aizmucis, un paļubomu pēc tam atgriezies ar baru lai atriebtos kaut ko apmīžot.
Cienot citus Tu cieni sevi.
nu jau ceļš tāds, ka netieku no sētas ārāKLAVINS rakstīja:ui, tev vel labs cels, atbrauc pie manis ciemos, redzeesi kas ir slikts cels butu es priecigs ja man butu tik ,,slikts'' cels pie majaamV1Beta rakstīja:ceļš pie mājas un pretīgo kaķu darbi. katru dienu nostaigāta mašīna ar netīrām ķepām reizem gribas ar mietu tos lopus nosist.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- …
- 539