Skaistas E36 bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 116
- chevron_right
man jau liekas ka tie ir no 7ser diski.
Es tādus esmu redzējis uz e34. Izskatās jau
rizie pagriezieni baigi pieversh sev uzmanibu un balta auto (liekas ka baltie butu daudz labaki)
bet auto
bet auto
Salidzinot sajas bildes baltos un rizos, man skiet ka rizie ir daudz smukaki, bet tas mans viedoklis.
par gaumi nestridas varbuut kadam visp patik kkadi roza vai sarkani pagriezieni
nja tonetie ar nav slikti bet atkariiba cik daudz toneti un pie kadas krasas auto.
Es labprat savam toneto vieta ieliktu rizos, jo pelekajam forsi izskatas rizi.
Man auto tada pasa krasa ka bildees
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es ar tik par rizajiem...man patik un par parejo viedokli po
nu ja tev ir coupe un aizmugure baltie pagriezieni mainamies ??? ja tu velies :)Mr. Lemon rakstīja:Es labprat savam toneto vieta ieliktu rizos, jo pelekajam forsi izskatas rizi.
vai runa iet tikai par priekshejiem ???
Uz baltiem viennozīmīgi rižie ir vissmukākie! Arī uz melniem rižie izskatās ļoti smuki!
Uz pelēkiem tonētie/rižie abi labi! Un man kaimiņienei ir zaļa lagūniņa ar rižiem, bet man lagūniņa ar baltiem - tomēr liekas, ka priekšējie rižiki ir smukāki pat uz lagūnas, bet tas gaumes jautājums... Iespējams tāpēc ka viņai ir M bampers bet man nē! Tas nenozīmē, ka gribu rižos!
Uz pelēkiem tonētie/rižie abi labi! Un man kaimiņienei ir zaļa lagūniņa ar rižiem, bet man lagūniņa ar baltiem - tomēr liekas, ka priekšējie rižiki ir smukāki pat uz lagūnas, bet tas gaumes jautājums... Iespējams tāpēc ka viņai ir M bampers bet man nē! Tas nenozīmē, ka gribu rižos!
vnk atzisti - ari gribi rižos neesi vienigais
EZ Auto tirgojis arī šādu skaistuli
http://www.draugiem.lv/ezauto/gallery/? ... =231063347
Kāds nezin cik tāds nez maksāja/maksā?
http://www.draugiem.lv/ezauto/gallery/? ... =231063347
Kāds nezin cik tāds nez maksāja/maksā?
Neatceros cenu bet nu bija ļoti liela, smuks jau bija, taču nekā tik ļoti diža tur nemaz nebija, labi tas, ka diski, priekšā Mpakas bampers un labs stāvoklis, plus salons laikam bija ādas ar šādām tādām ekstrām, bet nu liekas, ka cena tomēr bija daudz par augstu-- tomēr tikai 1,8is, ar aizmugurē neorģinļām lampām un priekšējie pagriezieni ar nekādi, plus no pakas vienīgais bija priekšas buferis
Nu man ir coupe, bet pakaljaa ari rizie staav atliek pa ziemu iepirkt prieksejos rizos un lieta dariitaputans rakstīja:nu ja tev ir coupe un aizmugure baltie pagriezieni mainamies ??? ja tu velies :)Mr. Lemon rakstīja:Es labprat savam toneto vieta ieliktu rizos, jo pelekajam forsi izskatas rizi.
vai runa iet tikai par priekshejiem ???
man ir priekshejie rizhie no sedana, ja kadam baigi vajag varu nopardot pa 5ls
jelgava esi kadreiz? varetu pa 5ls iekjert rizos :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 116