Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- …
- 539
- chevron_right

IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS

Līmēts ar plēvi!
Exotika redzēts un nedaudz parunāts ar īpašnieku!
Exotika redzēts un nedaudz parunāts ar īpašnieku!

ja shis auto ipashnieks pats ir "plevju limetajs" strada tur netalu no bikerniekiem, kur tas aplis, ja nemaldos tad ta ir bixenona filiales limetava

ari pagajusho vasar redzets dzive, izskatijas loti labi un nolimets bija vnk perfekti prieksh manam acim, ka neka - ka jau prieksh sevis

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

tagad sapratu, kapec es tik daudz reizes to mashinu biju redzejis mezhciemahouseworx rakstīja:ja shis auto ipashnieks pats ir "plevju limetajs" strada tur netalu no bikerniekiem, kur tas aplis, ja nemaldos tad ta ir bixenona filiales limetava![]()
ari pagajusho vasar redzets dzive, izskatijas loti labi un nolimets bija vnk perfekti prieksh manam acim, ka neka - ka jau prieksh sevis

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Skaisti diski 

Atbrauca tantuks ar vārdiem "Sataisiet man uz TA"...

šitais vienreiz uz krastenes man plakus braucot pīpināja un radiju superhouseworx rakstīja:ja shis auto ipashnieks pats ir "plevju limetajs" strada tur netalu no bikerniekiem, kur tas aplis, ja nemaldos tad ta ir bixenona filiales limetava![]()

nav pagaidām fotoaparāta, tad nu hd 2mpix telefonbilde

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- …
- 539