Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- …
- 539
- chevron_right

Ridlihs rakstīja:Kaija rakstīja:Dēļ tādiem deģenerātiem un vēstures nezinātājiem, ļurbām, bezdarbniekiem un dzērājiem, kas zvanīja par bumbu Okupācijas muzejā, kavējām darbus. PALDIES! Jūs esat vajadzīgi! Domājiet, kam dodat uzlīmes.
![]()
pirmo reizi redzu valsti kur okupantiem ļauj svinēt dienu kad viņi okupēja to. Un tik brīvi.
nejauc termiņus un ta teikt,,svetku nosaukumus,, vini svin ..firers apgriestos kapa,, 9 maiju kas ir vismaz viņi ta doma ka uzvaras diena par nacistisko vaciju .bet izteniba nevis pieminas diena bet gan ,,rumbulas tirgus cienigs balagans ar šašlika un šnabja ekstram

latviju okupeja 1940. gada 17. jūnijā pec fakta tad ienaca padomju savienibas karaspeks latvijas teritorija un okpupeja vinu. 21. jūlijā "Tautas Saeima" savā pirmajā sēdē pasludināja padomju valsts iekārtu Latvijā un pieņēma lēmumu lūgt uzņemt Latviju Padomju Savienības sastāvā.

ak ja negribu aizstavet slavus

Ps : kas atiecas uz tiem svetkiem tad man ir loti žel ka viņni ir palikuši tik politiski un degradeti jo es personigi cienu tos vecos laudis kas cinijas gan viena gan otra puse par saviem uzskatiem mana un jusu laba, lai mes tagad varetu te foruma rakstit ,bet es nesaprotu tos cilvekus kas tagad iet tur dzer un tusejas .ka pateica man viens krievu veterans kurs karoja 2 pasaules kara : es nesaprotu es palieku aizvien vecaks bet mani ciņu biedri kurus es neceros aizvien jaunaki un jaunaki

to pasākumu rīko tāpēc, lai latvieši paceptos kamēr valdība tautu apzog.

Šodien darbā Ķengaraga statoilā redzēju to sarkano e36 ar mūsu uzlīmēm. Arī nodomāju wtf, kā vispār tādi varēja tikt tik foršā forumā starp tik foršiem cilvēkiem. Nav nekas īsti pret, taču neuzskatu to par pārāk patīkamu darbību, vazāties apkārt pa Citu zemi propogandējot citas zemes karogu tā teikt. Kas gribēs sapratīs manis teikto..
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot

Labi teikts!!!Dj_Zii rakstīja:Ridlihs rakstīja:Kaija rakstīja:Dēļ tādiem deģenerātiem un vēstures nezinātājiem, ļurbām, bezdarbniekiem un dzērājiem, kas zvanīja par bumbu Okupācijas muzejā, kavējām darbus. PALDIES! Jūs esat vajadzīgi! Domājiet, kam dodat uzlīmes.
![]()
pirmo reizi redzu valsti kur okupantiem ļauj svinēt dienu kad viņi okupēja to. Un tik brīvi.
nejauc termiņus un ta teikt,,svetku nosaukumus,, vini svin ..firers apgriestos kapa,, 9 maiju kas ir vismaz viņi ta doma ka uzvaras diena par nacistisko vaciju .bet izteniba nevis pieminas diena bet gan ,,rumbulas tirgus cienigs balagans ar šašlika un šnabja ekstram![]()
latviju okupeja 1940. gada 17. jūnijā pec fakta tad ienaca padomju savienibas karaspeks latvijas teritorija un okpupeja vinu. 21. jūlijā "Tautas Saeima" savā pirmajā sēdē pasludināja padomju valsts iekārtu Latvijā un pieņēma lēmumu lūgt uzņemt Latviju Padomju Savienības sastāvā.
![]()
ak ja negribu aizstavet slavusbet amerikani ari svin netkaribas dienu
![]()
![]()
Ps : kas atiecas uz tiem svetkiem tad man ir loti žel ka viņni ir palikuši tik politiski un degradeti jo es personigi cienu tos vecos laudis kas cinijas gan viena gan otra puse par saviem uzskatiem mana un jusu laba, lai mes tagad varetu te foruma rakstit ,bet es nesaprotu tos cilvekus kas tagad iet tur dzer un tusejas .ka pateica man viens krievu veterans kurs karoja 2 pasaules kara : es nesaprotu es palieku aizvien vecaks bet mani ciņu biedri kurus es neceros aizvien jaunaki un jaunakitapec es labak viens pieminešu savus kaujas biedrus majas pie glazites stipras dziras nevis piedališos taja balagana .

kluba popularizēšana 

tā ir, ka tās uzlīmes dala pa labi un kreisi un vislaik netiek īpaši atgādināts un uzsvērts ka pie pārdošanas ir jānoplēš
drīz vien būs tas pats kas ar šķūnerlaifa uzlīmēm...
ja kaut ko kāds gribētu mainīt, vajadzētu izveidot jauna dizaina šīs te uzlīmes, kuras dalītu uz DAUDZ stingrākiem noteikumiem, bet pašlaik izskatās ka mērķis ir pēc iespējas vairāk e36 ar viņām aplīmēt

ja kaut ko kāds gribētu mainīt, vajadzētu izveidot jauna dizaina šīs te uzlīmes, kuras dalītu uz DAUDZ stingrākiem noteikumiem, bet pašlaik izskatās ka mērķis ir pēc iespējas vairāk e36 ar viņām aplīmēt

Būtu vismaz tas e36 bijis skatāms 

Patreizējām uzlīmēm ir nesmuks dizains, tādēļ esmu par to, lai tiktu izveidotas jaunas uzlīmesAgnisB rakstīja:tā ir, ka tās uzlīmes dala pa labi un kreisi un vislaik netiek īpaši atgādināts un uzsvērts ka pie pārdošanas ir jānoplēš

es jau te vairākos topikos esmu iepriekš teicis, ka nevajag visur bāzties ar reklāmu un popularizēsanu. tiem kam ši tēma interesē tāpat atradīs šo forumu. es par kvalitāti ne kvantitāti.

Piekritīšu Yanks teiktajam. Bet ar to cīnīties ir praktiski neiespējami, ja uzrodas kādi ļevie kas arī var nodrukāt tādas uzlīmes. Vai auto pardod un uzlimes nenonjem. 

Pēdējais labojis KV_ - 10 Mai 2013, 00:19, kopā labots 1 reizi.
tak daudzi redzēti kam ir e36 uzlīmes forma, bet izmēri neatbilst.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous

Un cik autiņi redzēti šajā pasākumā ar BMWPowera uzlīmēm? Paļubom vairāki. 

Ruu rakstīja:Un cik autiņi redzēti šajā pasākumā ar BMWPowera uzlīmēm? Paļubom vairāki.
vo-vo

un vispar 9. maja BMW ar visadiem T34, Na Berlin utt uzrakstiem vairak ne ka citus auto

Cik daudz auto ar powera novelcenēm jūs redzējāt tā pasākuma ietvaros?vlAdlik rakstīja:Ruu rakstīja:Un cik autiņi redzēti šajā pasākumā ar BMWPowera uzlīmēm? Paļubom vairāki.
vo-vo![]()
un vispar 9. maja BMW ar visadiem T34, Na Berlin utt uzrakstiem vairak ne ka citus auto
As per rules
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

smuks! :) 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- …