Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- …
- 539
- chevron_right

Hei, paldies neocronNeocron rakstīja:šodien ieviešot bilžu haosā kārtību uzgājās bildītes ko soliju pagājšgad iesniegt.

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Vairs nav jābrauc klusumā.
Milzīgs paldies lietotājam way.
Zinu, zinu ka šķībi, ieliku pagaidām bez rāmīša, apnika piņķerēties.
Milzīgs paldies lietotājam way.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pats neliku virsu,vienkārši šodien ņēmu buferi nost un izrādās ka baigi liels viņš ir,par jaudu nesūdzos,iet labāk par dažu labu 2.5 bendzīnu 

s555! es tevi nomierināšu
ja tas coolers ir uzlikts uz standarta ljurbas,softa tad jauda tur nepieaugs,ja nu vienīgi nedaudz,ja viņš ir čipots!
bet vizuāli izskatās tiešām forši,kad zem bufera rēgojas coolers,uzreiz liekas kaut kas nopietns apakšā! 

mans TDS iet bez variantiem labāk par 2.5 benzīnieku, tikai ar čipu, provēts/meiģināts ir...huliits rakstīja:Pats neliku virsu,vienkārši šodien ņēmu buferi nost un izrādās ka baigi liels viņš ir,par jaudu nesūdzos,iet labāk par dažu labu 2.5 bendzīnu

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Nezinu vai man ir čipots,bet kaut kas regulēts tam kompim ir,un spiedienu ari normāli dzen iekšā,nepateikšu cik,bet dzirdēt to var labi

es varu pateikt 1.4 baari
sho to uzzinaaju kad skreejos ar vinju

sho to uzzinaaju kad skreejos ar vinju

Uzmanību sanese...

Šodien uzinstalēju savam zālespļāvējam tricāra plauktus, savādāk ne sūda nevadījās. Nākamais plānā - bloķis un tad varbūt kādu 17zs motoru

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Shodien tika krāsots shāds skaistulis

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- …
- 539