Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- …
- 539
- chevron_right

got a new bike
tagad varēšu mierīgi norullēt 11 km uz darbu
tagad varēšu mierīgi norullēt 11 km uz darbu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Kadam sitais piedereja ? http://failiem.lv/viewer.php?i=gwrloen&n=kk.jpg

es vinhu aizvakar parrakstijuKadam sitais piedereja ? http://failiem.lv/viewer.php?i=gwrloen&n=kk.jpg

bet pirms tam biju pardevis citam cilvekam, kursh ta ari lidz galam nenokartoja distances parrakstishanu bikit uzfrishinaja un tirgoja talak, tagad vinsh pa ikskili dzivosies

p.s preved Artur, celtnieka sen neesi bijis

tas ir tas ar kuru Zakis Tevi "izveda"

Zinu ka nesmu bijis kadu laicinu :) 1dien apsolos aiziet
, vnk man darbs ir Jurmala "akvaparka" un darbs beidzas 22:00 un majas esmu loti velu :) un brivas dienas ir tikai 1,2 dienas :)
Jap zinu ka ikskile brauka , bijusais klases biedrs vinu nopirka :) , bet nezinaju ka tavs vecais :)

Jap zinu ka ikskile brauka , bijusais klases biedrs vinu nopirka :) , bet nezinaju ka tavs vecais :)

sēdinājums uzin kas ir lauki 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

un kā ir? 

Nu ap 7km pa granteni man aiznema 30min
vismaz dabu paguvu apskatiit 

Labas cenas.
Labas cenas.

Lauki ta lauki, tikai tas zeminieks ir labāks nekā šoseju asfalts daudz viet 

arii tiesa
Labas cenas.
Labas cenas.
otrā bilde perfekta. desktopam jauna bilde 

Nixon, Tavs avatars vienkārši hipnotizē.... atgādina pāris brīžus, kad jāskatās acībs, bet nesanāk. 

a nafig tev šiferis bagāžniekā 

Gribetos sev ar kadreiz sitadu mizu un uzlikt uz grants cela 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171