Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- …
- 539
- chevron_right

Tāpēc, ka benzīna kanna ir kā sēdeklis un prožektors arī ir salonā.yanks rakstīja:a nafig tev šiferis bagāžniekā

Lai nav off-topic:

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šādi jāparkojas pagalmos

juglas CarWash ir atvērts un ietestēts...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

dogMa rakstīja:Šādi jāparkojas pagalmos![]()
pagalmparkings

ieraudzīju, izdomāju, ka jānopērk

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

kādas cenas un kvalitāte plus atrašanās vieta tam CarWash?G1RT5 rakstīja:juglas CarWash ir atvērts un ietestēts...
coupe 2.8

tas pats, kas pretī Molam drošvien, 1 imp - 20sant (45sek laikam) , tā kā cik ātri darbosies ar pistoli, tik arī samaksāsi, par 80 sant. var diezgan labi nomazgāt!Martinez rakstīja:kādas cenas un kvalitāte plus atrašanās vieta tam CarWash?G1RT5 rakstīja:juglas CarWash ir atvērts un ietestēts...

Tie impulsi ir uz laiku, nevis patērēto daudzumu, ja?

Tur pa 1.20ls ir pietiekami lai pat izputejam bunduli uzspodrinatu no visam pusem 

jā, bet nu kā man ieteica, 2. programmu skalošanu nemaz nevajag, pēc 1. mazgāšanas uzreiz 3. vaskošanu, lieks laika patēriņš skalojot.uteo rakstīja:Tie impulsi ir uz laiku, nevis patērēto daudzumu, ja?

Vaskošanā noskalo smuki, ja? Es sākumā ņēmu mazgāšanu, tad skalošanu, tad vaskošanu un tad spodrināšanu, pa 2ls visu uzdarīju, tgd ņemu tikai mazgāšanu un skalošanu, sanāk kādi 1,20Ls

Katrā ziņā nekādu pleķu pēc tam nav, nesaprotu kā tik daudz sanāk, tā īpaši ātri pat neskrienot apkārt tik tiešām par 0,80sant. var nomazgāt.uteo rakstīja:Vaskošanā noskalo smuki, ja? Es sākumā ņēmu mazgāšanu, tad skalošanu, tad vaskošanu un tad spodrināšanu, pa 2ls visu uzdarīju, tgd ņemu tikai mazgāšanu un skalošanu, sanāk kādi 1,20Ls

Es gan mazgāju EHRLE, vrb tur mazāks laiks impulsam
Bet nu es diezgan ātri visu cenšos darīt.

gaidam ko šādu arī JelgavāG1RT5 rakstīja:juglas CarWash ir atvērts un ietestēts...

pa 1.20ls nomazgāju salīdzinoši ļoti labi, a pa 2ls var vsp bez steigas vēl ja ir gumijas paklājiņi tos ar paspēs...
cenas jā, tādas pašās, piebraukšana normāla tik tanī mazajā placīti nav īpaši daudz vietas lai daudz mašīnas gaidītu rindā kā uz krastenes... bet nū pagaidām nēesmu redzējis rindas...
cenas jā, tādas pašās, piebraukšana normāla tik tanī mazajā placīti nav īpaši daudz vietas lai daudz mašīnas gaidītu rindā kā uz krastenes... bet nū pagaidām nēesmu redzējis rindas...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!

Tik tiesam ir jega tur jaaties ar to kaarcheri pasam + samaksat par to 2ls?
Nerunajot par to, ja vel ir steigaa viss jadara, lai ietaupit 80 santimus. Pie tam cik naacies noverot to carwash uz krastenes, tad veel ir jaastav rindaa. Pats mazgaju parasti automazgatuvee pa ~ 3,50ls un var neuztraukties par kvalitaati, + tiek nomazgaati diski ar normaalu kjiimiju un pats auto nomazgats un nosusinaats bez kasjakiem
Vasaraa ja ir laiks, protams, labak majas nomazgaaju ar rokas vasku 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- …