Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 539
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tavi? R16?
Jap. Ņemti ar domu kā pagaidu budžeta variants, bēt ja iepatiksies, tad sapulēs maliņu un paliks ilglaicīgi. :)
šā vai tā, ziemai varēsi atstāt!!Ruu rakstīja:Jap. Ņemti ar domu kā pagaidu budžeta variants, bēt ja iepatiksies, tad sapulēs maliņu un paliks ilglaicīgi. :)
Jeb tu pa ziemu ar savu nepārvietosies?!
Noup, manam auto vairs ziema nespīd. :)
Uz kada sedinajuma bus tev tie diski?
40mm?
40mm?
Man ir/būs koilas. Aizmugure uz zemāko, priekša tik zemu lai var izgriezt stūri.
Man ari bija doma tādus pirkt, bet palikšu pie saviem lkm .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Uzliec tik šovasar pareizākas riepas.
Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
tad tomēr paņēmi kompotu
kas vainas? Izskatas ka dragstag, man jau piedur Bubula baloniRuu rakstīja:Uzliec tik šovasar pareizākas riepas.
Rii?imis rakstīja:Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
http://content22-foto.inbox.lv/albums18 ... C01399.jpg
Ienīstu viņu.
Ar šipiem?imis rakstīja:Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
+1! Bet sev neliktu!chaboska rakstīja:kas vainas? Izskatas ka dragstag, man jau piedur Bubula baloniRuu rakstīja:Uzliec tik šovasar pareizākas riepas.
+318erda rakstīja:+1! Bet sev neliktu!chaboska rakstīja:kas vainas? Izskatas ka dragstag, man jau piedur Bubula baloniRuu rakstīja:Uzliec tik šovasar pareizākas riepas.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jā, bet šis ir Ziga..Kon4a rakstīja:tad tomēr paņēmi kompotuimis rakstīja:Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
Nixon rakstīja:Rii?imis rakstīja:Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
http://content22-foto.inbox.lv/albums18 ... C01399.jpg
Man bildi nerāda, bet ar manu kompaktu viss gerai, šķērsām pārvietojas tikai tad, kad ir sniegs psc cik pasaulē daudz sarkanu kompaktu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu da labi, serious?imis rakstīja:jā, bet šis ir Ziga..Kon4a rakstīja:tad tomēr paņēmi kompotuimis rakstīja:Vakar satikts viens jauniņais iekš e36 arī ar kompactu, kuru mēģināja dabūt sāniski alfas šaurajās takās, bet kā redzams ar 1.6 bez bloķa rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 539