Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 539
- chevron_right

Vakar satūnējām čalim šķAudiju

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

tie ir donori vai tu vinus labo ? :)soulles rakstīja:Bmw Sēta vēl aiz kadra 2 e36 neietilpinājās
kopā 10 4 e36 6 e39 :)

Kas tad tavejam.?mikelsons rakstīja:liekam vasaras miegāuz pāris nedēļām

Vakarinjas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Labs, orkaan, nav jau tā, ka sakārdināji, nēē, kur nuOrkaans rakstīja:Vakarinjas![]()

Un klaat gards grikju alinjsh

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nu lieta tāda, ka pateriņš kādi 50l uz 100kmUldis_R rakstīja:Kas tad tavejam.?mikelsons rakstīja:liekam vasaras miegāuz pāris nedēļām

Bļāviens cik labas tās ribiņas izskatās, žēl, ka neesmu no Jelgavas, sadomātu kādreiz kādu kopīgu grila vakaru 

Īstenībā gāzes grils rullē! Ātri un lēti var pagatavot visu ko vēlies
Un lielākais plus ir tas ,ka tas viss notiek nojumītē ,tā kā arī lietus laikā var tusēt

Un lielākais plus ir tas ,ka tas viss notiek nojumītē ,tā kā arī lietus laikā var tusēt

Man arī siekalas notecējaKon4a rakstīja:Labs, orkaan, nav jau tā, ka sakārdināji, nēē, kur nuOrkaans rakstīja:Vakarinjas![]()

Skaties pārteces trubas virs bākas..

patīkami kad kāds kautko palīdz un iesakadogMa rakstīja:Skaties pārteces trubas virs bākas..

lai nav offtopic

Lai bāku dabūtu nost, būs jānoņem arī kardāns un izpūtējs. Bet no sākuma atver vāciņus vaļā zem beņķa, apskaties, kas tur darās.
Kā arī, ja nemaldos, bāku turēja citas trubiņas. Nav viegli skaisti noņemt bāku.
Kā arī, ja nemaldos, bāku turēja citas trubiņas. Nav viegli skaisti noņemt bāku.

Tu tak alu nedzerot.Orkaans rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
Un klaat gards grikju alinjsh
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173