Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 539
- chevron_right

skaisti

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Izpērc visus komplektus, lai citiem nebūtu? 

Nav nekāda sakara ar maka biezumu, laiks + vieta + cilvēka nezināšana par disku vērtību = izdevīgs pirkums 

Uz azerbaidžānu brauc pēc viņiem lietus sezonā? 

Šodien biju uz LT vieniem pakaļ
Tākā tālu nav jābrauc 
Iespējams pēc uzpucēšanas tirgosies tie kas bildes apakšā(ja pašam neiepatiksies) ar lielajiem plauktiem. r16 8j un 9j

Iespējams pēc uzpucēšanas tirgosies tie kas bildes apakšā(ja pašam neiepatiksies) ar lielajiem plauktiem. r16 8j un 9j

Nezinu vēl,kādi 400ls, sapulēti,sakrāsoti. Vari pietekties,varēsi centram krāsu izvēlēties 

baltasi uz auto izskatās gandrīz kā r15 

cenu man uz PMmadarsv rakstīja:Šodien biju uz LT vieniem pakaļTākā tālu nav jābrauc
es nopietni!

Divas shodienas bildiites
Gatavi kraasoshanai

Gatavi kraasoshanai

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

kā viņus pēc pulēšanas kop lai nesūbētu?Orkaans rakstīja:Divas shodienas bildiites![]()
Gatavi kraasoshanai![]()

Sezonu var nobraukt taapataasvilks25 rakstīja:kā viņus pēc pulēšanas kop lai nesūbētu?Orkaans rakstīja:Divas shodienas bildiites![]()
Gatavi kraasoshanai![]()

Veel man soliija dabuut labu liidzekliiti ,kuru uzleij uz lupatinjas, notiira plauktu un spiid atkal

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Policists - radars no meža 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 539