Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- …
- 539
- chevron_right

Praidā piedalīsies? Uz ātro roku varēji labāk "trejdeksnīti uzspēlēt" nevis nogejizēt lampas.
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!

Praidā iederētos tavs 1, 6 konusnieks ar to trako bamperu.Trollis rakstīja:Praidā piedalīsies? Uz ātro roku varēji labāk "trejdeksnīti uzspēlēt" nevis nogejizēt lampas.

jaaaaaa čista lampas nogejot gan ir sasniegums
reāli skatos nāk atpakaļ vecie laiki kad šķūnēja mašīnas un tikai nebļaujiet ka tā nav, jo nu zilas lampas ir 100% lauki

reāli skatos nāk atpakaļ vecie laiki kad šķūnēja mašīnas un tikai nebļaujiet ka tā nav, jo nu zilas lampas ir 100% lauki

BMW-Big Money Waste

Policijai saldais eediens! 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Lampa pati par sevi izskatās ļoti labi, bet nez vai uz auto 

Nu ja, "piečurātās" gan ir mega cool!Slim rakstīja:jaaaaaa čista lampas nogejot gan ir sasniegums![]()

d[-_-]b

ja tev nepatik tad nemuldi neko nevis tizli komente!Slim rakstīja:jaaaaaa čista lampas nogejot gan ir sasniegums![]()

ne jau tev jabrauka ar tadam!
un policija neko nedara par tadam lampam!
esmu paris reizes apstadinats vienreiz tik pajautaja vai nesledzot gaismas ekanomeju elektribu!

Man ogre viens ar peleku/sudrabainu e36 braukajas un bija zilganas ar acteles , no malas istijas vispar
ka ara bija biki patumsaks vasara.

Bija nedaudz noracies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SunCoast Customs IIIM

nesaprotu ko vienmēr šitam lauku šķūningam parādās aizstāvji ar tekstu:"izdari pats kaut ko un tad runā". Aizbraucat gudrīši ar tām pedo lampām uz skati un tad te varēsiet pirkstus vēdināt.
savu laiku un enerģiju var iztērēt arī kaut kā lietderīgāk kā taisīt kaut kādu huiņu 

Veči.. Tak katram savs! 

savs vai ne savs, bet ja tas ir ielas auto un ar to dēļ šī "upgreida" nevar iziet skati tad tas nekam neder 

Nesaprotu ko tu ņemies, ne tev viņas jālīmē ne teviņas uz skati jātaisa. 
Tā vai tā tas nav uz mūžu.
noplēst tas prasa 5min to visu pasākumi.
Gribējās kaut ko jauni, tāpēc arī pamēģināju.

Tā vai tā tas nav uz mūžu.

Gribējās kaut ko jauni, tāpēc arī pamēģināju.

Nevajag visu mest vienā maisā - es ar savu sēdinājumu arī nevarētu iziet skati (vienkārši netiktu uz bremžu stenda)yanks rakstīja:savs vai ne savs, bet ja tas ir ielas auto un ar to dēļ šī "upgreida" nevar iziet skati tad tas nekam neder

Nu bet konkrētajā gadījumā tās zilās lampas toč ir fail

uztaisi tu kautko kas nau visiem brauka peleka fona ar visiem parejiem un no visa fona pilnigi nearko neatskiries!yanks rakstīja:nesaprotu ko vienmēr šitam lauku šķūningam parādās aizstāvji ar tekstu:"izdari pats kaut ko un tad runā". Aizbraucat gudrīši ar tām pedo lampām uz skati un tad te varēsiet pirkstus vēdināt.savu laiku un enerģiju var iztērēt arī kaut kā lietderīgāk kā taisīt kaut kādu huiņu

nevajag runat kas tew ir fail ne visiem viss var patikt un punkts ja es te saktu izteikt savas domas tad es te tik plutitu! katram savs un ar to pietiek!Agnis rakstīja:Nevajag visu mest vienā maisā - es ar savu sēdinājumu arī nevarētu iziet skati (vienkārši netiktu uz bremžu stenda)yanks rakstīja:savs vai ne savs, bet ja tas ir ielas auto un ar to dēļ šī "upgreida" nevar iziet skati tad tas nekam nederun tāpēc uzreiz nekam neder?
![]()
Nu bet konkrētajā gadījumā tās zilās lampas toč ir fail

un kā redzamība ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 186
- 187
- 188
- 189