Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 105
- chevron_right
tu gan esi deb*ls ja domā ka kāds dēļ kkada muļķīga posta tgd taisis viltus profilus>? vnk cilveki nesaprot kapēc tu liec tik muļķigus postus
p.s haub enav karbona, tas ir vnk peleks kapots UN VISPAR PAR GAUMI NESTRIDĀS, takā pilnigi pa*āt!
p.s haub enav karbona, tas ir vnk peleks kapots UN VISPAR PAR GAUMI NESTRIDĀS, takā pilnigi pa*āt!
vilks25 rakstīja:powers 2
klaunu krātuve.banu šitiem gudriniekiem kuri taisa viltus profilus lai savus betmobiļus aizstāvētu,un šitādiem slim(iem) kuri neprot pieklājīgi izteikties.padzēsiet te nedaudz kurš var.
nuu vecīt man pašam ir sarkans trīssimtdivdesmitais nemotornieks , ar sap*stu krāsojumu un izrūsējušu grīdu un beigtu amartiņu , ar jau arkā iemetušos ''ruslanu'' kas ne pēc kā laba neizskatās, un orģinālie diski kas izskatās Fu, bet es to tad jau pēc visiem taviem šeit eošajiem komentāriem varētu pat likt pie neglitēniem un visiem pārējiem, be tman vienalga, tu vari man te D*rst ka viltur profils un tamlīdzīgi, bet tev vecīt man leikas ka vajag pameklēt vāveri, lai nervi meirīgāki sorry ka tik smagi tev lecu te virsū, bet nepa'tik ka kads apdiš man pazīstama cilvēka bumeru peace, I am out of this,Aduks rakstīja:Nu cmon, tie izpūteji, diski ar baloniem, "karbona" haube.lamedog rakstīja:zinot šo bumeru dzīvē,atceroties kaads bija ar M buferi priekšā, bija pat ļoti pievilcīg aparāts :) nekā betmobiliska, nav skaidr kapēc ta šajā sadaļā parādijies
vienkārši wtf.
Nu betmobīlis nav, bet nekas skaists arī nav
SMOKE TIRES NOT DRUGS
...
Ev veči kas rejas kā suņi naktīs '
Mazāk iespringst uz riesanu vairāk uz auto būvēšanu
Mazāk iespringst uz riesanu vairāk uz auto būvēšanu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tikai nesāc raudāt. Ja nevari paciest kritiku, tad šī nav īstā vieta. Nu nez ko powerā teiktu.lamedog rakstīja:nuu vecīt man pašam ir sarkans trīssimtdivdesmitais nemotornieks , ar sap*stu krāsojumu un izrūsējušu grīdu un beigtu amartiņu , ar jau arkā iemetušos ''ruslanu'' kas ne pēc kā laba neizskatās, un orģinālie diski kas izskatās Fu, bet es to tad jau pēc visiem taviem šeit eošajiem komentāriem varētu pat likt pie neglitēniem un visiem pārējiem, be tman vienalga, tu vari man te D*rst ka viltur profils un tamlīdzīgi, bet tev vecīt man leikas ka vajag pameklēt vāveri, lai nervi meirīgāki sorry ka tik smagi tev lecu te virsū, bet nepa'tik ka kads apdiš man pazīstama cilvēka bumeru peace, I am out of this,Aduks rakstīja:Nu cmon, tie izpūteji, diski ar baloniem, "karbona" haube.lamedog rakstīja:zinot šo bumeru dzīvē,atceroties kaads bija ar M buferi priekšā, bija pat ļoti pievilcīg aparāts :) nekā betmobiliska, nav skaidr kapēc ta šajā sadaļā parādijies
vienkārši wtf.
Nu betmobīlis nav, bet nekas skaists arī nav
Jā, par gaumi nestrīdas, bet šajā gadījumā tur ir bezgaumīgs šķūnisDigitaly rakstīja:tu gan esi deb*ls ja domā ka kāds dēļ kkada muļķīga posta tgd taisis viltus profilus>? vnk cilveki nesaprot kapēc tu liec tik muļķigus postus
Bet nu, jā, drošvien piebraucot pie Rucavas vai Šķēdes vietējā veikala ar tiem četriem megaizpūtējiem, divlitrīgo rokās un benny benassi hitiem uzgrieztiem uz skaļāko, visas ciema maziņās uzreiz paliks miklas
stock vai M bamperu+normaalas lampas un +/- sterils e36, ja neslēdz neonu tumšajās naktīs
Vienīgais kas ir ok uz šī autiņa ir krāsa, vismaz dzīvē! P salonu vispār pat domāt negribas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet pašlaik atbaidoš paskats!kristaps90 rakstīja:stock vai M bamperu+normaalas lampas un +/- sterils e36, ja neslēdz neonu tumšajās naktīs
galīgibembists rakstīja:Vienīgais kas ir ok uz šī autiņa ir krāsa, vismaz dzīvē! P salonu vispār pat domāt negribas
jēkabpilī vizinājās un par savu miskasti dikti priecājās.salons izlīmēts ar sarkanu audumu.pilnīgi viss salons
spārni ari ir labi, pastmasas...nahrenezii taas zaunas un forshi plastmasas sparni sanaak
Jā, nav e36, bet nu nevarēju nenofočēt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
šitā ir bomba
Nākotnes audi!
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Priekšas bamperi un lampas standartu un būtu zajebco autiņš.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …