Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- …
- 539
- chevron_right

labs et priekšāaigarzzz rakstīja:

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

forssssssi zalllllllllaiiiiisSabinchix rakstīja:Zaļais pie zaļā![]()

nau e36, bet vakar draugam uzlikam koilus, butu vel atbalsti no zhurkas, butu prieksha vel zemaka par 2 cm

Mmm -- 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Atradu pāris bildes no bijušā e36.
un dažas bildes parāda cik izturīgs ir oem m bampers jo tā kā pirmajā bildē ir mums vajadzēja kāds 2 nedēļas mašīnu atstāt un katru dienu braukajam un bampers vienmēr pieskārās un paskrāpēja ledu katru reizi kad parkojamies bet pašam bamperim nekas nenotika. un vēl dažreiz tika pašķūrēts sniegs.
un dažas bildes parāda cik izturīgs ir oem m bampers jo tā kā pirmajā bildē ir mums vajadzēja kāds 2 nedēļas mašīnu atstāt un katru dienu braukajam un bampers vienmēr pieskārās un paskrāpēja ledu katru reizi kad parkojamies bet pašam bamperim nekas nenotika. un vēl dažreiz tika pašķūrēts sniegs.

Plazā līnijas savilktas, tagd visi smuki, vienādās atstarpēs stāsies.

Nav bišk pa šauru sakrāsots, izskatās, ka ne visai ērti var no mašīnas izkāpt, ja blakus divas stāv 

Nu ja visi stāsies smuki pa vidu (nevis kā es bildēuteo rakstīja:Nav bišk pa šauru sakrāsots, izskatās, ka ne visai ērti var no mašīnas izkāpt, ja blakus divas stāv

man dēļ Grosa večiem, kas e36 no e46 atbalstiem neatšķir, purns ir kāreiz par 2cm augstāks nekā varētu būt

Ķipa kā, ar e46 atbalstiem ir augstāks purns? Šķiet, ka man touringam tagad ir lemforderi no e46
as per rules

as per rules
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

the same here, dēļ tā man koilas līdz galam, bet auto nav tik zemu, kā būtu jābūt ar koilām līdz galam - tieši šie 1,5-2cm augstak, neka būtu jābūt. Pastāstīju šito joku e46 forumiešiem un tagad jaunais stils sācies - for more lowz liek virsū e36 atbalstusrvars rakstīja:Ķipa kā, ar e46 atbalstiem ir augstāks purns? Šķiet, ka man touringam tagad ir lemforderi no e46![]()

Lai nav offtopics - pēc salona pucešanas sajūta gandrīz kā jaunā auto

P.S. iesakiet kāds kādu ekstra līdzekli, lai auduma benķus tīrus dabūtu (Karcheru neieteikt, kā arī visi uzpūt>nobirstē ir sūdi)

Kimiskaa tiiriitava 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

vēl pāris bildes no ex e36

tu to centra konsoles plastmasu un bardacoka līsti krāsoji kaut kā vai arī nopirki atseviski vinus?Kon4a rakstīja:the same here, dēļ tā man koilas līdz galam, bet auto nav tik zemu, kā būtu jābūt ar koilām līdz galam - tieši šie 1,5-2cm augstak, neka būtu jābūt. Pastāstīju šito joku e46 forumiešiem un tagad jaunais stils sācies - for more lowz liek virsū e36 atbalstusrvars rakstīja:Ķipa kā, ar e46 atbalstiem ir augstāks purns? Šķiet, ka man touringam tagad ir lemforderi no e46![]()
![]()
Lai nav offtopics - pēc salona pucešanas sajūta gandrīz kā jaunā auto![]()
P.S. iesakiet kāds kādu ekstra līdzekli, lai auduma benķus tīrus dabūtu (Karcheru neieteikt, kā arī visi uzpūt>nobirstē ir sūdi)

Es kā jau plēvju fanāts vilku ar plēvi - noraujot nost oriģinālo plēvīgo "ādas imitāciju" paliek rievota plastmasa - to var vai nu slīpēt līdz gludumam, vai špaktelēt un tad slīpēt (otrais variants ir vienkāršāks), tad grunts un plēve pa virsu, izmaksas visam no 10-15Ls (atkarībā kas apr plēvi)aarchijs rakstīja:tu to centra konsoles plastmasu un bardacoka līsti krāsoji kaut kā vai arī nopirki atseviski vinus?Kon4a rakstīja:the same here, dēļ tā man koilas līdz galam, bet auto nav tik zemu, kā būtu jābūt ar koilām līdz galam - tieši šie 1,5-2cm augstak, neka būtu jābūt. Pastāstīju šito joku e46 forumiešiem un tagad jaunais stils sācies - for more lowz liek virsū e36 atbalstusrvars rakstīja:Ķipa kā, ar e46 atbalstiem ir augstāks purns? Šķiet, ka man touringam tagad ir lemforderi no e46![]()
![]()
Lai nav offtopics - pēc salona pucešanas sajūta gandrīz kā jaunā auto![]()

ok, paldies par info(varbūt noderēs ja nedabūšu koka apdari) 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- …
- 539