Re: Photoshop
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right
Nav ko zīmēt, liec tik virsū, 100% izskatīsies labi!
Please?maartyd rakstīja:Skaidrs
Nu tad lūdzu uztaisiet man arī 2 bildes:
1. Piesēdināts, style 42 ar plauktu.
2. Piesēdināts, style 5 ar plauktu.
Interesē,kuri diski labāk ies klāt
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
labsRamyrez rakstīja: esmu siiks pingviins un gribas man veel spoileri kautkaadu lielu kaa nascaraa un veel gribu sparnos atveres lai mashina dzesejaas labaak-varat luudzu?
Lūdzu šķībi un greizi, bet saprast var un vēl šis tas. Personīgi man pirmais variants vislabākmaartyd rakstīja:Please?maartyd rakstīja:Skaidrs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Baigais slinkums bija taisīt aizmugurejo ratu, bet nu priekštats radīsies! Var arī darīt tā, ka atstāsi šnicerus aizmugurē kā drifta diskus un priekšā liksi mtz riteņus, jo viņi tomēr dārgākiRamyrez rakstīja:varart man ludzu uzlikt no MTZ ripu4us?ljoti gribas
esmu siiks pingviins un gribas man veel spoileri kautkaadu lielu kaa nascaraa un veel gribu sparnos atveres lai mashina dzesejaas labaak-varat luudzu?
Ouuu fuuuck-izskataas sasodiiti labi-ritbraucu uz laukiem:Dedzis rakstīja:Baigais slinkums bija taisīt aizmugurejo ratu, bet nu priekštats radīsies! Var arī darīt tā, ka atstāsi šnicerus aizmugurē kā drifta diskus un priekšā liksi mtz riteņus, jo viņi tomēr dārgākiRamyrez rakstīja:varart man ludzu uzlikt no MTZ ripu4us?ljoti gribas
esmu siiks pingviins un gribas man veel spoileri kautkaadu lielu kaa nascaraa un veel gribu sparnos atveres lai mashina dzesejaas labaak-varat luudzu?
bet ja godigi u make my day-tas bij tas kas man vajadzigs shodien
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nebrauc uz laukiem, es Tev rīt tepat Rīgas rajonā līdzīgus diskus sazīmēšu, tikai būs dzelteni, tā kā JCB traktoriem.Ramyrez rakstīja:Ouuu fuuuck-izskataas sasodiiti labi-ritbraucu uz laukiem:Dedzis rakstīja:Baigais slinkums bija taisīt aizmugurejo ratu, bet nu priekštats radīsies! Var arī darīt tā, ka atstāsi šnicerus aizmugurē kā drifta diskus un priekšā liksi mtz riteņus, jo viņi tomēr dārgākiRamyrez rakstīja:varart man ludzu uzlikt no MTZ ripu4us?ljoti gribas
bet ja godigi u make my day-tas bij tas kas man vajadzigs shodien
Flančus gan jau kāds tev uzvirpos
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
nene, pirmo ne tas nebūs ziemas kaplisLinda rakstīja:Lūdzu šķībi un greizi, bet saprast var un vēl šis tas. Personīgi man pirmais variants vislabākmaartyd rakstīja:Please?maartyd rakstīja:Skaidrs
Bet laikam vislabāk izskatās style 5, ne?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
drikst man 2 bildites ar stle 32 un stile5
powerā šim topikam būtu labi panākumi
Varēji nu ulikt MTZ -82 smukāki kā MTZ-80edzis rakstīja:Baigais slinkums bija taisīt aizmugurejo ratu, bet nu priekštats radīsies! Var arī darīt tā, ka atstāsi šnicerus aizmugurē kā drifta diskus un priekšā liksi mtz riteņus, jo viņi tomēr dārgākiRamyrez rakstīja:varart man ludzu uzlikt no MTZ ripu4us?ljoti gribas
Var nosēdināt un kādus smukus diskus? Style 5 style 19 style 32? Jaasaak pa ziemu vaakt daljas 46taa izskatam vai kaut tikkai noseedinaat ar šiem pašiem. Bet tikkau nepaarspiilee ar seedinaajumu. Ikdienas auto kaanekaa
hahah panesās visiem ar photožopu
ElvijsR rakstīja:Var nosēdināt un kādus smukus diskus? Style 5 style 19 style 32?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right