Mūsu mīluļi
Ik pa laikam šis topiks ir jāatjauno un man tam ir labs iemesls.
Mūsu ģimenes 3 ar pus gadus vecajai Šveices Baltās aitu sugas kucei pirms apaļas nedēļas - pirmdzimtie, piedāvājam 5 puikas un 4 meitenes. Kucēni ir čipoti un ar ciltsrakstiem.
Suga ir reta un unikāla, varbūt tāpēc maz dzirdēta un redzēta. Senči devās uz Polijas pilsētu Krakovu, jo tā bija tuvākā vieta, kur atradām nobriedušu puiku ar ciltsrakstiem, kurš nav radinieks. Latvijā šie suņi uz kājas un rokas pirkstiem skaitāmi. Šī suga nenoliedzami ir gudra un uzticama. Ja interesē sīkāk, tad PM.
Pievienotajās bildēs redzama mamma: 1 mēneša, 2 mēnešu un tagad 3 ar pus gadu vecumā.
Mūsu ģimenes 3 ar pus gadus vecajai Šveices Baltās aitu sugas kucei pirms apaļas nedēļas - pirmdzimtie, piedāvājam 5 puikas un 4 meitenes. Kucēni ir čipoti un ar ciltsrakstiem.
Suga ir reta un unikāla, varbūt tāpēc maz dzirdēta un redzēta. Senči devās uz Polijas pilsētu Krakovu, jo tā bija tuvākā vieta, kur atradām nobriedušu puiku ar ciltsrakstiem, kurš nav radinieks. Latvijā šie suņi uz kājas un rokas pirkstiem skaitāmi. Šī suga nenoliedzami ir gudra un uzticama. Ja interesē sīkāk, tad PM.
Pievienotajās bildēs redzama mamma: 1 mēneša, 2 mēnešu un tagad 3 ar pus gadu vecumā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Karlīnu jau te vienreiz ieliku, bet Bumers gan vēl šai topikā nav pabijis
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ak vai, cik skaista bilde !!! Paldies erda
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sktījos šīs foršās bildītes ar Jūsu mīluļiem un izdomāju arī ielikt...
Tad nju pirmā bildīte ir mana mazā Džonija...pundurtrusītis kurai jau ir 5gadiņi..
Veca bildīte bet man mīļa
Un otrajā bildītē ir diemžēl vairs NE starp mums...mana mīļā Kima..
Vidusāzijas aitu sunītis...nodzīvoja ar mani kopā visu manu bērnību un jaunību...diemžēl vēljoprojām brīžiem atceros ar asarām acīs, nenormāli mīļa bij man!! Tpc nespēju neielikt arī viņas bildīti, jo tāpat ir sajūta, ka viņa ir tomēr ar mums visu laiku...
Tad nju pirmā bildīte ir mana mazā Džonija...pundurtrusītis kurai jau ir 5gadiņi..
Veca bildīte bet man mīļa
Un otrajā bildītē ir diemžēl vairs NE starp mums...mana mīļā Kima..
Vidusāzijas aitu sunītis...nodzīvoja ar mani kopā visu manu bērnību un jaunību...diemžēl vēljoprojām brīžiem atceros ar asarām acīs, nenormāli mīļa bij man!! Tpc nespēju neielikt arī viņas bildīti, jo tāpat ir sajūta, ka viņa ir tomēr ar mums visu laiku...
Šodien nopirktas divas ķirzakzivis
Špaktele dara brīnumus...
Emīrs:)
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
Izdomāju ar savus mīluļus pievienot.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Papagailim labs vārds Man patīk
Viktors labs
Dāvana manai princesei no ZS vecīša!
Iepazīstieties- Megija (gluži kā no Simpsoniem)
Iepazīstieties- Megija (gluži kā no Simpsoniem)
erda - Skaistule gan Saki, kas par šķirni?
Es jau arī paspēju acis pamielot..jo arī meklēju mazo eņģelītiJany rakstīja:erda - Skaistule gan Saki, kas par šķirni?
Erdam ir britu īsspalvainais
sekretārīte jau atbildēja!Jany rakstīja:erda - Skaistule gan Saki, kas par šķirni?
Pēdējais labojis Emzī - 08 Jan 2013, 14:46, kopā labots 1 reizi.
Ļoti nepieciešami suņu donori,lai pārlietu asinis Izabellai.
Izabellai ir konstatēta mazasinība(anēmija),un liesā audzējs,lai veiktu operāciju sākumā nepieciešams izārstēt anēmiju. Viens donors šodien bija, Izabella tika pie neliela daudzuma asiņu,taču arī pēc operācijas būs nepieciešami donori.
Ja Jums ir liels suns (svars vismaz no 25kg, ar potēm un vesels) un ja vēlies un vari tad palīdzi mums!
Ārstēšanās notiet Gertrūdas ielā.
LIELS PALDIES ŠODIENAS TIGRAI PAR ASINS ZIEDOŠANU IZABELLAI.
Izabella vēlas vēl dzīvot....
26038688,28689606
Izabellai ir konstatēta mazasinība(anēmija),un liesā audzējs,lai veiktu operāciju sākumā nepieciešams izārstēt anēmiju. Viens donors šodien bija, Izabella tika pie neliela daudzuma asiņu,taču arī pēc operācijas būs nepieciešami donori.
Ja Jums ir liels suns (svars vismaz no 25kg, ar potēm un vesels) un ja vēlies un vari tad palīdzi mums!
Ārstēšanās notiet Gertrūdas ielā.
LIELS PALDIES ŠODIENAS TIGRAI PAR ASINS ZIEDOŠANU IZABELLAI.
Izabella vēlas vēl dzīvot....
26038688,28689606