Mūsu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 65
- chevron_right
vnk fōnā mūzika skan(man) un tāpēc varbūt izklausijās ka sveicina ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Drusku pakurinājām ar aigarzzz
Zelta rudens Līgatnē
Vov kas tad notiekās 1:49 ?!
Kurš tad tas kūpinātājs?!
Tur kādam galvas blīve izpūsta, tie dūmi ir no izpūtēja
Pēdējais labojis Agnis - 15 Okt 2013, 21:21, kopā labots 1 reizi.
Attieksme pret noteikumiem,kas jāievēro kollonā
Ziemu gaidot
Hehee Jozzix forš video, nebiju pat viņu redzējusi, tas vakars gan bij jautrs, forši arī redzēt kā man slīpējās vēl ar veco 2,0 :)) labs..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Labs roliks :)
Nopietni? Žurku forumā tagad pērs riepu kūpinātāju?erda rakstīja:Vov kas tad notiekās 1:49 ?!
Jā tas bija foršs vakars, tik žēl ka tur maximā arī viss beidzās un daudzi paklīda kur nu kurais, gribējās vēl nedaudz kkur barā paslīdēt.Sabinchix rakstīja:Hehee Jozzix forš video, nebiju pat viņu redzējusi, tas vakars gan bij jautrs, forši arī redzēt kā man slīpējās vēl ar veco 2,0 :)) labs..
šitas video jau bija paspējis pa ziņu portāliem izskriet
Kolonna braucot ir smuki jāuzvedās, nevis kā lauku diskotēkā.BLINGZ rakstīja:Nopietni? Žurku forumā tagad pērs riepu kūpinātāju?erda rakstīja:Vov kas tad notiekās 1:49 ?!
psc un kam tad tādi zīmejas,mazam meitenēm,no sērijas,skaties kā es mākuBLINGZ rakstīja:Nopietni? Žurku forumā tagad pērs riepu kūpinātāju?erda rakstīja:Vov kas tad notiekās 1:49 ?!
Roland es nezinu par zimesanos , bet domaju ka labi laiks tiek pavadits draugu loka sada veida :) Man no muzikas un to video skatoties smaids seja piem bija ;D Malaci :)
Jozzix mēs jau kādas 5 mašīnas aizbraucām pa ielām un uz vosa līkumiem slidināties :)
Bijām liekas ka pēdējie palikuši tai placītī un tad izdomājām braukt tālāk
Bijām liekas ka pēdējie palikuši tai placītī un tad izdomājām braukt tālāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21