Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- …
- 539
- chevron_right

varejat iemest kadu infu lai lielaka publika sabrauc!dogMa rakstīja:Aizbraucām šodien iemēģināt bloķi un vienkārši tāpat paplēst riepas. No procesa bilžu nav, tas skaidrs

Tās dūdas strādā maximāzuze91 rakstīja:Šodien Madonā pie Maxxima 2 atļaušos teikt patīkama skata dūdas ar šo pārvietojās.

Un tas tiešām ir vajadzīgs? 

labāk nevajadzēja....

old school!

atceros vidusskolas laikus kad vizinajos vel ar e46 arii sis skaitijas kruti

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Diski superīgi, bet nu baloni. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

izskatās pēc kaut kàda džipa 

bobiks

es vai tad rakstu, ka iečekojiet sēdinājumu?
bildē tā tikai izskatās, nebija nekāds low low, bet bij ok..(~40/30)

bildē tā tikai izskatās, nebija nekāds low low, bet bij ok..(~40/30)

Stalkeriskristaps90 rakstīja:Tās dūdas strādā maximāzuze91 rakstīja:Šodien Madonā pie Maxxima 2 atļaušos teikt patīkama skata dūdas ar šo pārvietojās.

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Man jau līdz nierēm jūsu Baloni un 'džipi. Cik var ?Jānis.P rakstīja:Diski superīgi, bet nu baloni.
Ja nevari neko labu pateikt tad klusē.
Pa to zilo kājgaismu arī nekā slikta neredzu a jūs te purnus viebjat itkā uz vēmekli skatītos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Es tak saku ka diski ir labi, ko bļauj.zuze91 rakstīja:Man jau līdz nierēm jūsu Baloni un 'džipi. Cik var ?Jānis.P rakstīja:Diski superīgi, bet nu baloni.
Ja nevari neko labu pateikt tad klusē.
Pa to zilo kājgaismu arī nekā slikta neredzu a jūs te purnus viebjat itkā uz vēmekli skatītos.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Vakar mazliet iepirkos un iegādājos Seļuka ķirsīti. :) Mazliet pie sīkumiem japiestrādā un būs labi.
Izbauda lietutiņu.
Šeit pārējās.
Izbauda lietutiņu.

Šeit pārējās.