Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 539
- chevron_right
saprastu ja tie būtu Tervetnieki vai Bauskas bet valters ..
Viņiem tad bija baigā atlaide,bija grēks neņemt
Varu piebilst ,ka gleznots ir ar grafiti airosoliemOrkaans rakstīja:Un te veelviens shedevrs ,kas tapa sadarbiibaa ar Holi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Holis-tas kas krasu miil
Pie mums Salacgriva http://www.youtube.com/watch?v=N6ltj9m-cKo
Pie mums Salacgriva http://www.youtube.com/watch?v=N6ltj9m-cKo
Ir ir tas pats
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vēl pirms puteņa sākuma...
Joprojām aktuāli 205/45 R16, ja kādam ir, PM
Joprojām aktuāli 205/45 R16, ja kādam ir, PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labi izskatās! Kur dabūji tādus diskus?
Decembrī paņēmu ss.lv pa saldu cenu, reāli tikai šodien dabūju uzlikt uz auto ar riepām Divas riepas tik trūkst vēlRENIO rakstīja:Labi izskatās! Kur dabūji tādus diskus?
J8.5 ET10
Jā ! Radām paši sev problēmas ar nesamērīgu ET, kuras pēc tam varonīgi pārvarām liekot šauras riepas, lai lien arkāsKon4a rakstīja:J8.5 ET10
Var jau, bet šis jau ir par traku. Manas domas, dabīgi, varbūt es neko nesaprotu no mākslas ?
Tas drošvien pēc gaumesMafijs rakstīja:Jā ! Radām paši sev problēmas ar nesamērīgu ET, kuras pēc tam varonīgi pārvarām liekot šauras riepas, lai lien arkāsKon4a rakstīja:J8.5 ET10
Var jau, bet šis jau ir par traku. Manas domas, dabīgi, varbūt es neko nesaprotu no mākslas ?
Tu patiešām, diemžēl, nesaproti neko no mākslasMafijs rakstīja:Jā ! Radām paši sev problēmas ar nesamērīgu ET, kuras pēc tam varonīgi pārvarām liekot šauras riepas, lai lien arkāsKon4a rakstīja:J8.5 ET10
Mafij, tu esi sens, tev nesaprast patiesos žurku cienītājus...Mafijs rakstīja:Jā ! Radām paši sev problēmas ar nesamērīgu ET, kuras pēc tam varonīgi pārvarām liekot šauras riepas, lai lien arkāsKon4a rakstīja:J8.5 ET10
Nu ja, ko tad es .
Braucu ar: man nav e36 :((
Nu ja, ko tad Tu.
Nu ja, ko tad Tu.
Vismaz cilvēks ar viedokliMafijs rakstīja:Nu ja, ko tad es .
Šodien, sēdot uz klineta mājas jumta un mēģinot noķert interneta signālu, pie mājas pielido liels putns. Man žoklis atkārās. Rubenis ! Mednieka sapnis :) Šitas bailīgais putns ciema centrā atlido.
Saimnieki stāsta, ka šis jau gadus divus tā tusējot. Viņu pabaro arī.
Saimnieki stāsta, ka šis jau gadus divus tā tusējot. Viņu pabaro arī.
Kā Jums šitais visurgājējs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 539