Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 539
- chevron_right

Apgaismos mani kāds: kas ir stance.lv?

Stance.lv, StanceWorks, tās ir tādas cilvēku grupas kam ar karteri patīk asfalta segumā izdauzīt jaunas bedres un ar bamperi pašķūrēt kaut ko. Atsevišķos gadījumos tiek sačakarētas arkas un pilnībā pārveidots auto, lai varētu panākt sākumā minēto rezultātu.

īsāk sakot, tie ir cilvēki, kuri nav sev atraduši citu noderīgu nodarbi, un nezin kā savādāk pavadīt brīvo laiku lietderīgi.RF_ rakstīja:Stance.lv, StanceWorks, tās ir tādas cilvēku grupas kam ar karteri patīk asfalta segumā izdauzīt jaunas bedres un ar bamperi pašķūrēt kaut ko. Atsevišķos gadījumos tiek sačakarētas arkas un pilnībā pārveidots auto, lai varētu panākt sākumā minēto rezultātu.

Īsāk sakot, ne tādi, kā jūs.. Katram sava "slimība" (pozitīvā nozīmē).

Žēl, ka ši slimība naudu mājās nenes, bet drīzāk otrādāk...(neizdevīgs hooobijs). 

Kurš hobijs nes naudu? :) Tāpēc hobijs domāts, kur to mājās sanesto naudu "ieguldīt" 

Ieliku eņģeļus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

tieši otradakRons rakstīja:īsāk sakot, tie ir cilvēki, kuri nav sev atraduši citu noderīgu nodarbi, un nezin kā savādāk pavadīt brīvo laiku lietderīgi.RF_ rakstīja:Stance.lv, StanceWorks, tās ir tādas cilvēku grupas kam ar karteri patīk asfalta segumā izdauzīt jaunas bedres un ar bamperi pašķūrēt kaut ko. Atsevišķos gadījumos tiek sačakarētas arkas un pilnībā pārveidots auto, lai varētu panākt sākumā minēto rezultātu.

žel ka es netiku jo iznicinaju savam karteri

dogMa rakstīja:Kurš hobijs nes naudu? :) Tāpēc hobijs domāts, kur to mājās sanesto naudu "ieguldīt"
Piekrītu! Protams, ir hobiji ar kuriem var pelnīt: fočēšana, krāsošana, gleznošana un tml., tomēr lielākoties arī preikš manis vārds "hobijs" asociējās ar naudas izdošanu neviis nopelnīšnau: marku vākšana, auto būve, arheoloģija...., lietas, kuras daram priekš sevis tāpēc, ka patīk!

tell me about it, ekspertSlim rakstīja:no stance kultūras ne smakas, vnk smuks un zolīds bmw, bet ne stance

katrā ziņā prieks, ka arī pie mums beidzot tas sāk attīstīties un parādās arvien vairāk cilvēku, kam auto vizuālā uzlabošana neaprobežojas ar neadekvāti lielu disku uzstādīšanu un xenona iestumšanu migliniekos.

Lai nav offtopiks, mani favorīti šajā pasākumā:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Prieks ka patiik... Un nedomaju ka normāli ikdienā tiešām braukt ar augstāku un tad nogriezt....Dj_Zii rakstīja:tieši otradakRons rakstīja:īsāk sakot, tie ir cilvēki, kuri nav sev atraduši citu noderīgu nodarbi, un nezin kā savādāk pavadīt brīvo laiku lietderīgi.RF_ rakstīja:Stance.lv, StanceWorks, tās ir tādas cilvēku grupas kam ar karteri patīk asfalta segumā izdauzīt jaunas bedres un ar bamperi pašķūrēt kaut ko. Atsevišķos gadījumos tiek sačakarētas arkas un pilnībā pārveidots auto, lai varētu panākt sākumā minēto rezultātu.stance.lv ir cilveku bariņš kurš ikdiena parvietojas ar jeep un kad notiek pasakums tad ar coilas atslegu nolaiž zeme savus arklus
un doma ka ir ze best
![]()
![]()
žel ka es netiku jo iznicinaju savam karteri,,vienas bedres vairak uz lv ceļiem ,,
bet cik dzirdeju tad možais tev uvažuha un respekts
no manas puses
un prieks ka izputejs zina kas ir kulas dedzināšana
![]()

aizbraucu jo man paluudza un ar ikdienas auto, ikdienas sedinajumu....

Jaa un kuula bija labs pārsteigums....

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Keskini labi izskatitos uz mana sedana!

pabiedēju salacgrīvu, mans e36 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

Opā
drag race monstrs ielās izlīdis 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221