Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- …
- 539
- chevron_right

pie Šokolādes ? vismaz redzēju ,ka jau stāvēja uz ceļa un bija pazaudējis migliniekus.

Atrasts pavecāks snaps no arhīviem

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pat nezinaju , ka šis topiņs ir domats tikai jaunumiem , man sakuma likas ka parastam , bildes , kuras parasti uztaisi kautkur,kad .. Varbut jega nav nekada ..zuze91 rakstīja:Lūdzu atvainot manu kretīnismu,bet Puika Tev neapnīk taisīt un likt vienu un to pašu visu laiku ? Tev ar to autiņu nekas nemainās. Un viņš nav vienīgais. Tas brūnais TDS ar ac diskiem arī nekā nemainās a nobildēts katrs centimetrs tūkstošos vienādu bilžu. Nu apgaismojiet mani kāda jēga ? Viens un tas pats. Bez izmaiņām, Drusku tumšāka bilde drusku gaišāka bilde. Rati taisni ,biški sagriesti un līzd galam. Gaismiņas ieslēgtas un izslēgtas. Izdari kautko un tad taisi sesiju.
Bet tas jau tikai Bildes .. atradi par ko piesieties ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Kušu, kušu, veči, nav šis topiks kašķiempuikaa20 rakstīja:Pat nezinaju , ka šis topiņs ir domats tikai jaunumiem , man sakuma likas ka parastam , bildes , kuras parasti uztaisi kautkur,kad .. Varbut jega nav nekada ..zuze91 rakstīja:Lūdzu atvainot manu kretīnismu,bet Puika Tev neapnīk taisīt un likt vienu un to pašu visu laiku ? Tev ar to autiņu nekas nemainās. Un viņš nav vienīgais. Tas brūnais TDS ar ac diskiem arī nekā nemainās a nobildēts katrs centimetrs tūkstošos vienādu bilžu. Nu apgaismojiet mani kāda jēga ? Viens un tas pats. Bez izmaiņām, Drusku tumšāka bilde drusku gaišāka bilde. Rati taisni ,biški sagriesti un līzd galam. Gaismiņas ieslēgtas un izslēgtas. Izdari kautko un tad taisi sesiju.

Bet laikam piekrītu puikam - pašam arī patīk likt auto bildes no dažādiem rakursiem pa 150 reizēm, jo vienmēr cenšos izmēģināt kādu jaunu tehniku vai fonu fočēšanai, ja nav nekādu apdeitu. Tpc nesaprotu zuze's satraukumu - ja citi grib izrādīt savu auto, lai jau dara, tpc jau nevajag publiski noriet

Lai nav Offtopic - nedaud safotošopēts neizdevies kadrs

viņš jau tikai gribēja izbraukt bez luksaforiem.Sabinchix rakstīja:Brauciet uzmanīgi, slideni ceļi

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

motion aiz logiem nav, bet tā skaistiKon4a rakstīja:Kušu, kušu, veči, nav šis topiks kašķiempuikaa20 rakstīja:Pat nezinaju , ka šis topiņs ir domats tikai jaunumiem , man sakuma likas ka parastam , bildes , kuras parasti uztaisi kautkur,kad .. Varbut jega nav nekada ..zuze91 rakstīja:Lūdzu atvainot manu kretīnismu,bet Puika Tev neapnīk taisīt un likt vienu un to pašu visu laiku ? Tev ar to autiņu nekas nemainās. Un viņš nav vienīgais. Tas brūnais TDS ar ac diskiem arī nekā nemainās a nobildēts katrs centimetrs tūkstošos vienādu bilžu. Nu apgaismojiet mani kāda jēga ? Viens un tas pats. Bez izmaiņām, Drusku tumšāka bilde drusku gaišāka bilde. Rati taisni ,biški sagriesti un līzd galam. Gaismiņas ieslēgtas un izslēgtas. Izdari kautko un tad taisi sesiju.
Bet laikam piekrītu puikam - pašam arī patīk likt auto bildes no dažādiem rakursiem pa 150 reizēm, jo vienmēr cenšos izmēģināt kādu jaunu tehniku vai fonu fočēšanai, ja nav nekādu apdeitu. Tpc nesaprotu zuze's satraukumu - ja citi grib izrādīt savu auto, lai jau dara, tpc jau nevajag publiski noriet
Lai nav Offtopic - nedaud safotošopēts neizdevies kadrs

..un kuram tagad e36 NAV džips!?!
Snapi iz Somijas kolēģa auto. Pabraukt var arī pa pašu objektu

Snapi iz Somijas kolēģa auto. Pabraukt var arī pa pašu objektu

Man tas vairs skaisti neliekas, par traku.

nu tur ir slimi.. Bildēs vēl nevar redzēt, jo bildēju ar "kreiso roku", bet dzīvē pavisam traki ir. Praktiski "guļ" uz vēdera un visu laiku šļūc pa zemi 

Da vinjs tacu ir uz air bag suspension taka nav tik traki var pacelt uz augsu
Instagram INDIGAIS

Un Tu gribi teikt, ka tas passats ir ar koiliem sēdināts un nav pneimo piekare?
Traki! 

Ir ir uz PNEUMO, bet nu brauc uz zemo. Teica, ka negribot celt augstāk. Vairāk jau šķiet, ka tur kādas auzas tai piekarei, ka tik zemu rāpoaivis328 rakstīja:Da vinjs tacu ir uz air bag suspension taka nav tik traki var pacelt uz augsu

gruzs rakstīja:
motion aiz logiem nav, bet tā skaisti
Zinu, zinu, man nav vel tāda skila fotošopā

šito ar redzēju tik Liepājā!RENIO rakstīja:

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Šī te labi zināma kupeja!
samaijnīji pret savu dīzeli vai vnk nopirki?
samaijnīji pret savu dīzeli vai vnk nopirki?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- …
- 539