Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- …
- 539
- chevron_right

Šodien ķēros tik klāt pats, jaucu vaļā un skatījos kas un kāRidlihs rakstīja:Iemetu paklāju neizpurinot kārtīgipieļauju , ka sarāva iekšā kur kādu spalvu. Būtu brīvdiena gan jau ķertos klāt un atjauktu vaļā, bet uz tās veļenes vēl žāvētājs stāv kaut kā piestirprināts. Reāli man vnk rokas neceļas ķerties klāt dēļ noguruma.

Kamērt bembītim stellējas gāze ,tikmēr vizinos ar šādu brīnum auto
Uzminiet kas tas ir par brīnumu

Uzminiet kas tas ir par brīnumu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

žigulis

Nepareizi
Tik varu pateikt ,ka ne ssā ne mobilē šāds auto nav atrodams

Tik varu pateikt ,ka ne ssā ne mobilē šāds auto nav atrodams

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

laikam tapēc ka purns viņam īpaši pretīgs.

Saturn. Сатурн американская марка автомобиля, принадлежавшая концерну General Motors. Под маркой Saturn выпускались легковые автомобили, в настоящее время марка не существует. На наших дорогах автомобили Saturn практически не встречаются. Автомобили Saturn имеют следующую эмблему:
d[-_-]b

Starpcitu interesants auto ar plastmasas virsbuuvi un V6 zem kapota! Neskatoties uz to ,ka ir paliels dzhips vinjam pashmasa ir 1400kg

Ritoshaa ideaali piemeerota Jelgavai

Bildes !Gailums rakstīja:priekša 9J un aizmugure 10J R16Kurlis rakstīja:+1, sēžu un skatos - bļin, visu laiku tik labi izskatījās ?Gailums rakstīja: Inti, ieliec snapu ar diskiem

Atliek tik ielikt pēdējo rudens bildi ar Priekšējo M bamperi, jo šodien tika noņemts uz ziemošanu garāžā un uzlikts oriģinālais.

Pirms devos uz darbu ,rīta snapshot

Fords un BMW nav laba kombinācija, kā esam sacinājuši pēdējās dienās 

Ridlihs rakstīja:Fords un BMW nav laba kombinācija, kā esam sacinājuši pēdējās dienās

nu jā, savam auto jau uz kapota nelēksi 

+1ervvis rakstīja:laikam tapēc ka purns viņam īpaši pretīgs.

Nu vismaz pagaidām nav nekas tads plānots 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- …