Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 539
- chevron_right
Man tādus diskus gribās
tikko tak tirgojās pa 400ls! Bet jau pa vēlu, skandināviem pārdoti!
Uzminiet nju! KAS TAS IR? Preciizaak ,kas tas buus???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ziemassvētku vecīša kamanas?
Nepareizi! Meegjini veelreizRolands rakstīja:Ziemassvētku vecīša kamanas?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kkas tāds?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
PareiziBubulis rakstīja:Kkas tāds?
Tikai shitaa blakjeniite tiek taisiita 2vietiiga un tiks likta Harlejam
Man gribas auto parkrasot.Rolands rakstīja:Man tādus diskus gribās
Varu samainit Style 5 (atrestaureti) + pasvaigas riepas - pret auto parkrasosanu ja kadam interese
Disku pulesana
Nekādu problēmu, pie vasjas garāžā pārkrāsošu lētāk, nekā diski maksā
welcome-uz cik ilgu laiku pa Zviedriju?
Lai veicās vecīt, krāj naudu "mūsu projektam"Martinez rakstīja:[attachment=2]Fotoattēls0091.jpg[/athment]
[attachment=1]Fotoattēls0093.jpg[/attact]
[attachment=0]Fotoattēls0096.jpg[/attacht]
nu pagaidām 12-18 nedēļas kā ies,cik darbi raiti ies un kā vietējie šefi visu noorganizēs! Principā jau grafiks uz nedēļu iekavēts un vēl kādu nedēļu toč nevarēs sāk tā pa nopietnam rukāt,jo tipa nisan centrs neesot piegādājis laicīgi auto un tādēļ mēs nevaram vēl nekur braukt,pagaidām tepat pa stokholmu,kā dabūs autiņus tā aidā katrs uz savu debess pusi prom no Stokholmas! Bet nu te firmai vasarā dafiga projektu,moš vēl tur pieslēgs,ja tautu vajadzēs,tad līdz ar to mūsu projekts ievilksies! Bet nu man poo,cipars ripo!dreimanis_lv rakstīja:welcome-uz cik ilgu laiku pa Zviedriju?
A Pats pa kurieni,kas zin,moš ieblandīšos kkur tavā pusē,bet nu pagaidām es te sūdīgi orientējos,paļaujos uz navigātoru,kas arī pēc kolēģu vārdiem mēdzot smagi "dirst" un vest uz citu pusi,tā kā jādomā līdzi!
jap,darīšu visu kas no manis atkarīgs un kamēr mājās nedzīs prom nebraukšu!HoodieBro rakstīja:Lai veicās vecīt, krāj naudu "mūsu projektam"Martinez rakstīja:[attachment=2]Fotoattēls0091.jpg[/athment]
[attachment=1]Fotoattēls0093.jpg[/attact]
[attachment=0]Fotoattēls0096.jpg[/attacht]
Nevaru pierast vēl pie satiksmes,nu baigi jau pa pilsētu uz 80km/h citviet uz 120km/h a vietām vispār uz 30km/h
coupe 2.8
Lai veicā Un krāj naudu spaiņiem
Kolēģim top e30 KŪTS
Krāsa ir no BMW krāsu klāsta
Krāsa ir no BMW krāsu klāsta
Nepareiziimage rakstīja:Carbon Black
Nu sakuma doma bija tiesi par so te krasu. Ja mes runajam par vienu un to pasu cilveku. (tas pats kam cabrio zils? )
Disku pulesana
Saimnieks ir tas pats:) Bet doma par kraasu gan mainiijaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 539