Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 105
- chevron_right
man gļučī vai viņam durvju kabatiņas ir aizlīmētas?Nixon rakstīja:Angļu versijas pulkstens.Reinellz rakstīja:Man vienīgajam liekas ka pulkstenis ir ielikts otrādi ?uteo rakstīja:Mašīna ar šarmu, raksturu un ieturētu stilu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eiceb.html
Bet nu autiņš jebal.
P.S. jāaizbrauc apskatīties, gribu dzīvē redzēt
ka tikai tas auto nav redzams viena no si portala lietotaju avatara...
Man vienīgajam šķiet, ka tev, Thomas, ir īpaši sāpīga tieši Neglito e36 sadaļa? Vnk cik tavus postus redzu, lielākā daļa ir skaidrojot, ka tas vai tas nav nemaz neglīs utt.
Viņš ir ar flakonu pūsts?
Pamanīts Polijā, pārkingā autobāņa malā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
hah, viens izpūtēja gals kā jauns, jo nepūšzexo rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfejo.html
Tad sanak, ka tu pats visvairak so sadalu apluko :) ieskaties ritosaja, dzineja, tur manis interesejosie jautajumi ir izteikti, tikts skaidriba, ko tad vel rakstit? :) Un ja man sapetu e36 skaistums, kam tad es sadu auto pirktu? Manuprat meitenei loti piestav sis auto vnk nav izgodrojusi neko labu ne oem prieks sis virsbuves, tadel viss auto skaistums saliekas tikai no oem, /M, Schnitzer, melnie griesti, rinki ap spido, angel eyes. Un kaut ari man tas nepatik, tas ir krietni labak par tam bildem, ko komenteju augstak, jo kolhozs ir un paliek, tadel jau tas ir bembis un nevajag no vina nekadu Jap style taisitKon4a rakstīja:Man vienīgajam šķiet, ka tev, Thomas, ir īpaši sāpīga tieši Neglito e36 sadaļa? Vnk cik tavus postus redzu, lielākā daļa ir skaidrojot, ka tas vai tas nav nemaz neglīs utt.
isak sakot, tadel jau ari si sadala ir izveidota
p.s. varbut tu vnk nepareizi saprati, ko es biju domajis? :)
Jā, aplūkoju, jo man patīk sevi pakaitināt un pašausmināties par šķūņiem Var jau gadīties, ka tavus komentus esmu nepareizi sapratis, neuztver to tik personīgi, tomēr visi foruma lietotāji vairāk vai mazāk ir skaistu E36 cienītāji, katram savs uzskats par skaistumu protams, citam patīk M paka, citam ne, citam patīk zems un ar stickerbombām, citam pilnīgs stock, un laikam viens kas vieno gandŗīz visus kas šeit ir - šķūninga nolikšana Lab, jābeidz spamot, Keep calm and build your E36Thomas rakstīja:Tad sanak, ka tu pats visvairak so sadalu apluko :) ieskaties ritosaja, dzineja, tur manis interesejosie jautajumi ir izteikti, tikts skaidriba, ko tad vel rakstit? :) Un ja man sapetu e36 skaistums, kam tad es sadu auto pirktu? Manuprat meitenei loti piestav sis auto vnk nav izgodrojusi neko labu ne oem prieks sis virsbuves, tadel viss auto skaistums saliekas tikai no oem, /M, Schnitzer, melnie griesti, rinki ap spido, angel eyes. Un kaut ari man tas nepatik, tas ir krietni labak par tam bildem, ko komenteju augstak, jo kolhozs ir un paliek, tadel jau tas ir bembis un nevajag no vina nekadu Jap style taisitKon4a rakstīja:Man vienīgajam šķiet, ka tev, Thomas, ir īpaši sāpīga tieši Neglito e36 sadaļa? Vnk cik tavus postus redzu, lielākā daļa ir skaidrojot, ka tas vai tas nav nemaz neglīs utt.
isak sakot, tadel jau ari si sadala ir izveidota
p.s. varbut tu vnk nepareizi saprati, ko es biju domajis? :)
Sākumā likās ka 5er
Tad es teikšu, ka apbrīnojams fotošops
Skatoties atspulgu logos var teikt ka totals PS , bet makslinieks gan to veidojis
Šodien reali sakot satikts briesmonis
forsāža sēdekļu pārvalki sporta stūre lieli uzraksti compaq pofigs ka nav nekadi saistiti ar šõ auto
ceru ,ka nav bijis un tā bet nu dzīvē tāds šrots bail bija iet no priekšas fočēt atrodas valmierā
forsāža sēdekļu pārvalki sporta stūre lieli uzraksti compaq pofigs ka nav nekadi saistiti ar šõ auto
ceru ,ka nav bijis un tā bet nu dzīvē tāds šrots bail bija iet no priekšas fočēt atrodas valmierā
Drive until you die with your e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …