Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 539
- chevron_right

tev gadiena atslega uz galvas nav servisa uzkritusi?Karrlo rakstīja:dod man mooociii lauj man brauuuuukt kamer motors reec lauj riepaam kauuuuuuukt

Uzminiet cik gadi riepām (6mm protektors minimums, brauktas tiek regulāri katru sezonu).

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b

4 sezonas ? 

vismaz 8 

nu 6 mm tur toč nav
, bet nu gan jau kādas 4 sezonas būsi nobraucis

Šoziem sākās 11 sezona!
mm tiešām ir 6, ja mēra visu protektoru nevis līdz kādām atzīmēm (pat nezinu vai tādas tur ir) :)

mm tiešām ir 6, ja mēra visu protektoru nevis līdz kādām atzīmēm (pat nezinu vai tādas tur ir) :)
d[-_-]b

tad sanāk veca un cieta gumija 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Un man likās ka manas 3 gadus vecās vasarenes ir vecas325 BMW rakstīja:Šoziem sākās 11 sezona!![]()

pamēģini jaunas riepas un tev liksies ka ar vasarenēm esi braucis 

Ja es brauktu pats, tad gan jau ka sen būtu nobrauktas/nomainītas... A tēvs pa 10 gadiem nobraukt nespēja... Laikam tāpēc, ka nobraukums tikai 56k km pa šo laiku... 

d[-_-]b

tie kas katru gadu atstaj par komplektu 300ls un perno nokurina januguni tie nebrauc ar e36.yanks rakstīja:pamēģini jaunas riepas un tev liksies ka ar vasarenēm esi braucis

uzskatu ka ar normaalaam ziemeneem godiigi braucot
var 3 ziemas braukt

Ar jaunām, manuprāt, brīvi 4 sezonas un vēl kāds bembists nopirks un lielīsies, pie cik labiem bumbuļiem ticis 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 539