Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- …
- 539
- chevron_right

Nee. Vienam Jelgavniekam .Rolands rakstīja:tgd viņa tavā īpašumā?puikaa20 rakstīja:Es nevienam neko nesaku - radu ka kads izpaudies.
Uz durvim rusas burbuli- un moldingu sliedz nost ..
Ta ari atradu .. Kautko tadu ..
Atbrauca slieksnus pielabot, russu noverst..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Un kas tur varēja nebūt rožains ? Nekas apslēpts tur nevarēja būt, ja cilvēks auto pārkrāsojis un visu normāli salicis atpakaļ. Tas, ka grīda ir nošļūkta līdz klinķim, tas nu būtu pašam pircējam jāšarī.Ridlihs rakstīja:Padalies labāk kā savu ex katafalku pārdevi, viss bija rožaini un čotka ja? pats Tu neesi labākspuikaa20 rakstīja:Ne tikai tur -- Bet ta tas ir - Traki ..
Kads izpaudies ..![]()
Reku atradu ari fopiņu - viewtopic.php?f=34&t=727

Es gan neuzskatu ka par 2,8 kupeju 1300ls ir liels cipars 

Tak 60% no foruma tā moldingi ir uzlikti, tas, ka jūs viņus nekad neesat noņemuši, nenozīmē, ka jums tur viss ok. Sev es paķēru tik pat lielu izbrīnu, kad savējos rāvu nost un viņi nāca nost ar gabaliem, jo vēl papildus tam visam bija samorezi.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Vitalx325 rakstīja:Es gan neuzskatu ka par 2,8 kupeju 1300ls ir liels cipars
Piekrītu

the Pursuit of Happiness.

vaine, pie manis, kad piecēlos, lija kā pa jāņiem no sniega ne smakas

Archizlv rakstīja:Forš sniedziņš, es tagad gribētu pa tādu paslidināties.
Drīz jau jābūt kārtīgam sniedziņamGunChijs rakstīja:vaine, pie manis, kad piecēlos, lija kā pa jāņiem no sniega ne smakas

Tikai viens vienīgs lietus,tas Salacgrīvas pusē! 

Kuldīgā arī lietus šobrīd un pa dienu krusa, bet tāpat ka paber vaļā tad pa bruģi iet kā pa sniegu 

oo jaa,uz VEF tilta šodien ar visām labajām ziemenēm labi pakaļu sameta, pa bruģi labi slīd... 

Eu, beidziet kārdināt, es ar gribusiikais rakstīja:Sk alfa...

Neko daudz jau nēsi palaidis garām,tas jau tikai naktī,pat tad tikai nedaudz. pa dienu vēl aizvien izskatas ka rudenī,dubļi visapkārt un līst lietus
. cerams ka drīz būs normāla sniega kārta.

Fu, tad vēl nav tik traki nekas palaists garāmBeerzins rakstīja:Neko daudz jau nēsi palaidis garām,tas jau tikai naktī,pat tad tikai nedaudz. pa dienu vēl aizvien izskatas ka rudenī,dubļi visapkārt un līst lietus. cerams ka drīz būs normāla sniega kārta.

nu normaali,vismaz tautai parādi kurā pusē pareizi jastāv stūrei.. 

Jā tikai ir viena tiešām liela problēma, ja šeit ir stūŗe kreisajā pusē - stāvvietās ta visi biļešu automāti ir pie labās puses logaBeerzins rakstīja:nu normaali,vismaz tautai parādi kurā pusē pareizi jastāv stūrei..

ahahaha... sasmējos, labs!Kon4a rakstīja:Jā tikai ir viena tiešām liela problēma, ja šeit ir stūŗe kreisajā pusē - stāvvietās ta visi biļešu automāti ir pie labās puses logaTad man ir ikrīta jogas nodarbības, lai liektos spiest pgu un dabūtu biļeti
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- …