Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- …
- 539
- chevron_right

dod draudzenei lai brauc,ganjau vinai naw apnicis. vai bail ka apdauzīs
man viens draugs interesējās par tavu drifta dampi,teicās ka zvanīs bet forumā skatos ka jau esi rezevējis,laikam šim nespīd.

man viens draugs interesējās par tavu drifta dampi,teicās ka zvanīs bet forumā skatos ka jau esi rezevējis,laikam šim nespīd.

vari teikt lai zvana, jo izskatas ka rezervacija atcelsies jo cilveks ar galiem pazudis
draudzenei , pareizak teitk sievai ir Golfs 5 , bet vinai ari kabris apnicis
reali visiem vins ir apnicis 
draudzenei , pareizak teitk sievai ir Golfs 5 , bet vinai ari kabris apnicis

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

No malas tā skumji klausīties, ka tas kas vienam ir mērķis, tas citām apnicis

KLAVINS rakstīja:vari teikt lai zvana, jo izskatas ka rezervacija atcelsies jo cilveks ar galiem pazudis
draudzenei , pareizak teitk sievai ir Golfs 5 , bet vinai ari kabris apnicisreali visiem vins ir apnicis
ok,rīt darbā satikšu,teikšu lai zvana.

Vrb tavos nākotnes plānos ietilpst tds kūtiņa??

nekadus dizelus negribas, tikai un vienigi bendzinu un varbutas pat ar LPG, ar mazakam probemam, letak var braukt 

Labas cenas.
Labas cenas.

citiem merkis ir kabris, bet man ir merkis kupeju kas citiem ir apnikusasJozziX rakstīja:No malas tā skumji klausīties, ka tas kas vienam ir mērķis, tas citām apnicis

Labas cenas.
Labas cenas.

Tas ta gan,žēl. Man laikam par kko tādu tik sapņot,pašam ir bijis kabris,tik ne e36. vasarā vnk super,nolaid jumtu un chilodams ripinies,lai gan man viņu nācās pardot zinu tpt ka pie kabrio atgriezīšos kkad. tā teikt,āķis lūpā.JozziX rakstīja:No malas tā skumji klausīties, ka tas kas vienam ir mērķis, tas citām apnicis

flekša vietā zāģis un āmura vietā kazene!
nestandarta komplekts 

Beautiful Mechanical Wonder

Nenocietos un piemeeriiju!
telefonsnaps

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Vēl pneimo piekari ar "lēkāšanas" funkciju un būs
Jāsēdina un būs normāli!

Jāsēdina un būs normāli!

d[-_-]b

Daži vnk nemācās no citu kļūdām!KLAVINS rakstīja:citiem merkis ir kabris, bet man ir merkis kupeju kas citiem ir apnikusasJozziX rakstīja:No malas tā skumji klausīties, ka tas kas vienam ir mērķis, tas citām apnicis

d[-_-]b

Uz sēdināta būs labi 

Seedinaashana notiks pavasarii 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Telefonsnaps ,ziema klāt

Sniegs, sniegs... re ko es atradu! 

Reku vēl :)pavljuks rakstīja:Sniegs, sniegs... re ko es atradu!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- …
- 539