Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …
- 539
- chevron_right

vāks vnk

Ja nekļūdos, tad mk2 vai mk3 plikajiem tautas vāģiem ar bija sienas pulkstenis iemontēts spidometrā. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Rapakivi - 09 Dec 2013, 22:50, kopā labots 1 reizi.
audi 80 mazmotoriem ar nebij tahometra
pis*ets atklājums 

pilns ar tādiem, kam pulkstenis tahometra vietā. man e28 ar tāda šņaga bija..
Drīz jau sāks bildēt parasto, grozāmo pečku 

jā
jā! kpc gan ne.. un kpc lai pie pečkām arī nepiemet skrūvejamos logus
jā! kpc gan ne.. un kpc lai pie pečkām arī nepiemet skrūvejamos logus

vw t4 tak arī pulkstenis, pat caravellam ap 92 gadu

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Yup, sazvanamies!Kon4a rakstīja:Pirmā bilde no DriftCity?Johnny rakstīja:Burvīgs sestdienas rīts un vēl burvīgāks vakars.
Esat kādreiz domājuši, ka teiksiet - labi, ka garām brauca sniega tīrītājs?!![]()
Sirsnīgs onka pavilka gabaliņu, uz ielas bija kupena un man pašvakas M+S. jākrāmē ziemenes laikam virsū.
Es ceru, ka būs sniegs, lai varam aizmaukt uz turieni

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

LV būšu ap 16.datumu, tad arī sazināsies, man vēl LV numur jāatjauno, SIM karti pazaudēju kautkurJohnny rakstīja:Yup, sazvanamies!Kon4a rakstīja:Pirmā bilde no DriftCity?Johnny rakstīja:Burvīgs sestdienas rīts un vēl burvīgāks vakars.
Esat kādreiz domājuši, ka teiksiet - labi, ka garām brauca sniega tīrītājs?!![]()
Sirsnīgs onka pavilka gabaliņu, uz ielas bija kupena un man pašvakas M+S. jākrāmē ziemenes laikam virsū.
Es ceru, ka būs sniegs, lai varam aizmaukt uz turieni

Vakardienas snaps
Kvalitāte protams nekāda bet domu saprast var
Kvalitāte protams nekāda bet domu saprast var

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Jūs šokējaties par to, ka nav tahometra, bet vai tādu e36, kuram jau oem izpildījumā nav stūres pastiprinātāja, esat redzējuši?
Bija bez stūres pastiprinātāja, ar pulksteni taho vietā, manuālo lūku un airiem, 91.g 316i
as per rules

as per rules
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

krīzes paka 

Principā bez stūres pastiprinātāja ir sporta paka - rokas var kačāt 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …