Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 539
- chevron_right
nav problēmu,šodien braucu ar saviem slikiem,nedaudz tik spolē
uzsniga sniedziņš balts..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Jaunajai galjas sezonai gatavs Iegaadaats gaazes grils pa leeto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
drusku ne no tēmas par snapshotu,bet šo to safilmēju šodien maucam pa Stokholmu un tās apkārtni,ātrums apmēram 120km/h
coupe 2.8
a kur bedres ?Martinez rakstīja:drusku ne no tēmas par snapshotu,bet šo to safilmēju šodien maucam pa Stokholmu un tās apkārtni,ātrums apmēram 120km/h
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pagaidi iestaies vasara,Zviedri savilks ara savas raketas-tad reizem ir ta ka dzirdi skanu un redzi krasu
Orkaans rakstīja:Jaunajai galjas sezonai gatavs Iegaadaats gaazes grils pa leeto
Kad var braukt gaļu ēst?
No saakuma jaapameegjina ,vai ispaar var uz vinja ko izceptervvis743 rakstīja:Orkaans rakstīja:Jaunajai galjas sezonai gatavs Iegaadaats gaazes grils pa leeto
Kad var braukt gaļu ēst?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
arii zviedrijaa pa to var noraut sodurews rakstīja:Pa labo pusi ir atļauts apdzīt? Vācijā pa šito ierauts 260 euro sods
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Nez, šodien braucot uz 20km/h, lai garažā tulīt griestu iekšā.. kkāā pabraucu garām .. diezzin kapēēcArmando rakstīja:ar plikam vasarenem mierigi var izbraukt pat visu ziemu
ir jau dažas tādas manītas! katru dienu nobraucu ap 200km! Rīt a jāceļas 4:00 un 200km uz vienu pusi un ta vakarā atpakaļ! Neiesaku pirkt Germin navigātorus,pipec kā gļuko,dīvainus ceļus meklē! Norīta ved pa bāni a vakarā mājās pa lauku teritoriju i uz ostu,kas tik 40km no viesnīcas ved caur hvz kurieni ka parāda 300kmdreimanis_lv rakstīja:pagaidi iestaies vasara,Zviedri savilks ara savas raketas-tad reizem ir ta ka dzirdi skanu un redzi krasu
domājams,ka nevar,bet nu koļega vilka tai brīdī,lai domā pats par savām tiesībām,man poomegatrons rakstīja:arii zviedrijaa pa to var noraut sodurews rakstīja:Pa labo pusi ir atļauts apdzīt? Vācijā pa šito ierauts 260 euro sods
[quote="kompots"a kur bedres ? [/quote]
ir ir te bedres,bet pagaidām uz vienas rokas pirkstiem esmu saskaitījis! Čaļi no otras grupas ripuku jau nobortēja vienīgajā stokholmas bedrē!
coupe 2.8
Varēsi jūgt pie bavārieša gāzes balona klāt Bet kur tad dūmu smeķis paliek? Tas taču pats galvenais visā pasākumāOrkaans rakstīja:Jaunajai galjas sezonai gatavs Iegaadaats gaazes grils pa leeto
[attachent=1]23.jpg[/attachment][attachmnt=0]24.jpg[/attachment]
jaa ta sakumaa medz gadities, bet atri vien piesaujasfb212 rakstīja:Nez, šodien braucot uz 20km/h, lai garažā tulīt griestu iekšā.. kkāā pabraucu garām .. diezzin kapēēcArmando rakstīja:ar plikam vasarenem mierigi var izbraukt pat visu ziemu
...
Vakar pa piečuku nomazgāju
Vajadzēja uz darbu ar autobusu braukt
blin, paksatijos pirmo bildi - domaaju wtf... ka var ieguut tadu sedinajumu - tiešām uz bluķiem atstāts (labakaja gadijumaa.. )
bet tad sapratu
ko tās lampas tik melnas?
bet tad sapratu
arii šoriit ar tīru auto aizvizinājos līdz darba. shausmas... pirmstam 3 nedeeļas nemazgāts bija glītāksrews rakstīja:Vakar pa piečuku nomazgāju
Hella Dark replicas, made by dogMa- laikammožais rakstīja:blin, paksatijos pirmo bildi - domaaju wtf... ka var ieguut tadu sedinajumu - tiešām uz bluķiem atstāts (labakaja gadijumaa.. )
bet tad sapratu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32