Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 105
- chevron_right
šito jau par džipu vairs nenosauksi. Būtu uzcēlis priekšu gaisā varbūt būtu jēga tai celšanai. Ja reiz ir jabrauc pa bezceļiem tad ir japērk cits auto nevis jakropļo esošais. Kad es savu pirku,jautāju saimniekam kādēļ pārdod,viņš atbildēja,ka ir jabrauc uz mežu bieži un auto šis nav tam piemērots un grib pirkt citu.325 BMW rakstīja:Man pasham diez ko nepatiik taadi dzhipi,protams, bet nosmiet shaadus autinjus par katru cenu ar nevajdzeetu, jo nezinaam kur un kaa jabraukaa konkeetam civeekam (Lavijaa ir arii lauki utt), man ar savu -40/40 seedinaajumu i to reizeem zb kjerties visaados guloshajos (braucot ljoti akurati), vai ar purnu rakties zemee... Taapeec neuzskatu, ka ir veerts ko taadu likt pie negliitajiem (ja nu tikai par to, ka tur kaads speciaali centies to autinu iispashi pacelt augstaak, iegrustam tajaa projektaa liidzekjus tai vietaa lai nopirkt piemeeram Nivu!) :)
Bildēs tik traki neizskatās,bet dzīvē izskatās drausmīgi.
Piekriitu, ka shis nebij labaakais piemeers! :) Bet padziivojot shajaa forumaa vienalga ir taada sajuuta, ka ja tavam autinjam minimums nav -60/-40 seedinaajums Tu neesi pilnveertiigs satiksmes daliibnieks (i po ka PASHAM tas vizuālais patiik)!
d[-_-]b
Tā arī ir!
Nu kamooon tādu kropli (rupji runājot) var nelikt pie neglītajiem e36? kāds viņu vsp par glītu grib nosaukt??
Manuprāt, e36 bez nekāda sēdinājuma ar kkādiem parastiem diskiem vai ko izskatās vnk pēc diezko nepievilcīga auto
Manuprāt, e36 bez nekāda sēdinājuma ar kkādiem parastiem diskiem vai ko izskatās vnk pēc diezko nepievilcīga auto
OMFG, ta ir viena no mana bijusham mashinam, kas ar vinhu ir izdarits
kada pilseta vinha tagad atrodas shitada stavokli?
tas ir maskavas ielas pie zoom?
kada pilseta vinha tagad atrodas shitada stavokli?
tas ir maskavas ielas pie zoom?
http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=283727810
lietotājs energy notirgoja uz rīgas galu.un pa kādiem 4 mēnešiem to konfekti kāds apēda un izvēma
šeku reku topiks viewtopic.php?f=18&t=963
man jau liekas ka speciāli cenšoties nojāt auto ir grūti panākt tādu rezultātu.umeiti pacani,magjoti
lietotājs energy notirgoja uz rīgas galu.un pa kādiem 4 mēnešiem to konfekti kāds apēda un izvēma
šeku reku topiks viewtopic.php?f=18&t=963
man jau liekas ka speciāli cenšoties nojāt auto ir grūti panākt tādu rezultātu.umeiti pacani,magjoti
Izstas kad ir izslidejis ar sanu caur gravi, tas ir no serijas met 3shaja, nehuja neiet
Ev fanāt, ķer granāt.
Kaut ko tadu nebiju redzejis
Man šķiet ka izskatās briesmīgāk nekā patiesībā ir. Vienīgi slieksnis izskatās jau kādu laiku puvis zem tās uzlikas un tgd viņa ir norauta atklājot šaizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Man krāsa patīk
krāsa baigi patīk nedaudz finanses un darba un būtu ļoti smuks auto
man bija līdzīgs isiņš.tik bildēts ar telefonu pirms gadiem pieciem
bilde ņepaņatnā
bilde ņepaņatnā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuuu tā zaļā krāsa
Nepiestāv tāda krāsa šitam auto
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
OMG nobraukums arī kruts
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 105
- chevron_right