E36 Tusiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
No manis kaut kādas bildes būs 3dien!
smukas bildes, kā vienmēr lielais paldies mūsu fotogrāfam ERDA'M
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kursh tur to par dzemperi uzdrukaaja? P.s nesapratu kaapeec nepareizais?
power džempis tak
esmu kaut ko palaidis garām?
visiem patik tavs džemperis
kaut kas nebija ta ka vajag?
Pamanīju bildēs redzētas sejas - Možais ar draudzeni. Priekuļu tehnikuma absolventi
jā, tad jau tewi man būtu jāpazīst....?
Es drukāju tekstu, tak visi pasmaida par to džemperi.
Manuprāt, biš neētisks logo priekš pasākuma tematikas!
Manuprāt, biš neētisks logo priekš pasākuma tematikas!
ok, uz nākamo meetingu būšu ekipējies ar tādu pašu tikai e36.lv derēs? un apakša spcial for erda
sorry ve4i un pāris meitenes, kas bija... šoreiz vainīgs.....
Diez vai, šogad beidzu Datoriķius!možais rakstīja:jā, tad jau tewi man būtu jāpazīst....?
Paskaties, varbūt manu žurku pagāšgad(līdz ziemassvētkiem) būsi redzējis stāvlaukumā
tak viss bumbāsmožais rakstīja:ok, uz nākamo meetingu būšu ekipējies ar tādu pašu tikai e36.lv derēs? un apakša spcial for erda
nakamreiz toč ar e36 džemperi
uteo rakstīja:Diez vai, šogad beidzu Datoriķius!možais rakstīja:jā, tad jau tewi man būtu jāpazīst....?
Paskaties, varbūt manu žurku pagāšgad(līdz ziemassvētkiem) būsi redzējis stāvlaukumā
nebūšu gan laikam redzējis vaarbūt atklāj vārdu, lai sejā varu apskatīt- vari uz PM atmest
ok, sarunāts...Kobreti rakstīja:tak viss bumbāsmožais rakstīja:ok, uz nākamo meetingu būšu ekipējies ar tādu pašu tikai e36.lv derēs? un apakša spcial for erda
nakamreiz toč ar e36 džemperi
Labas bildes sanākušas erda jāgaida no pārējiem
par to dzempi nezinu kaa krush bija domaajis, bet mans viedoklis, ka nevajag teikt "powers nepareizs vai pareiz vai kaads cits forums vai klubs". tas pats par uzliimeem- esmu dzirdeejis.... mērķis tāpat ir viens, kurš arī tik sasniegts- pulcet e36 iipashniekus..
varbuut par nopietnu, bet tas tikai mans viedoklis..
varbuut par nopietnu, bet tas tikai mans viedoklis..
erda rakstīja:02.10.2011. Trips uz Siguldu
Vairāk bildes drīzumā skat. galerijās!
P.S. Šoreiz nebija laika atdoties fottogrāfēšanai, jo nepārtraukt bija jāsoļo pa trepēm Sorry par dažām neasākām bildēm.
Kāpēc nebija nekāda info par šādu pasākumu? Es tieši turpat vazājos dienu agrāk.
Forumu nelasi ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10