Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 539
- chevron_right
Cik Latvijas šekeļu tāds pavelk?Orkaans rakstīja:Jaunajai galjas sezonai gatavs Iegaadaats gaazes grils pa leeto
Man sagaadaaja par 30 Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Riktiigs smukulis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pasam tik sausmigi besi ka auto ir vairaki toni, neciesu to sudrabu.. Nu nevar vinju trapit 100% lai neatshkjiras...Orkaans rakstīja:Riktiigs smukulis
Bet palielam poh uz to, jo sovasar bus parkrasots un visi siki defekti savesti lidz galam kartibaa.
Disku pulesana
Es ar plaanoju shogad nedaudz pamainiit toniitiimage rakstīja:Pasam tik sausmigi besi ka auto ir vairaki toni, neciesu to sudrabu.. Nu nevar vinju trapit 100% lai neatshkjiras...Orkaans rakstīja:Riktiigs smukulis
Bet palielam poh uz to, jo sovasar bus parkrasots un visi siki defekti savesti lidz galam kartibaa.
Bet vispaar ja labi grib tad arii sudrabinju var normaali sakraasot
var redzt ka tu ar teeju rokas brauc
image tavs autiņš ir vienkārši sex
p.s. tie ir r18?
p.s. tie ir r18?
dreimanis_lv rakstīja:var redzt ka tu ar teeju rokas brauc
Nemiz, tavas atsperes vietā un auto ar viss ok. Pat 04.04.2013 Tehniska svaiga ar pirmo reizi Šis bija ta slavenais e34 535 "Busja"
kā ir ar r18 ikdienā? ja tie ir piecīša diski tad nav tā ka lien no arkām laukā?image rakstīja:Ja r18 no e39
8j et20 ar 215/35 un 9j et24 ar 225/35
pašam ir doma par r18 st32 tapēc interesē kā ir ar tādiem ikdienā braukt
5 tajiem ir mazs et un uz e36 lidis no arkas ara
Ir OK, Man nav valcetas arkas un ar 225/35 aizm skaras arkas, jaliek 215/35 gan prieksa gan aizm. vai ari bisdh japievalce (minimali) Ikdiena nav ne vainas, tik delj taa ka riepa ir cieta + ieksa 2.8bar - vobshem pec ziemenem liekas kartings.kaliks rakstīja:kā ir ar r18 ikdienā? ja tie ir piecīša diski tad nav tā ka lien no arkām laukā?image rakstīja:Ja r18 no e39
8j et20 ar 215/35 un 9j et24 ar 225/35
pašam ir doma par r18 st32 tapēc interesē kā ir ar tādiem ikdienā braukt
Pasi diski no arkam nelien, vini ir lidz ar arku
(http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=32&start=720 uz melna touringa stav style 32 no e38 ar 215/35 tupelem)
Disku pulesana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …