Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 539
- chevron_right
gandriiz kaa nohromeets shaadi visu auto vajag :d
Image atklāj noslēpumu kādā veidā Tu dabū tik kruta disku kantis?
Diemzel neteiksu, jo lidz saka paradities kkas lidzigs shim, aizgaja krietni daudz, gan laika gan dazadas traumas iegutas gan ari naudas visados materialos. Kamer visu neizmeiginasi, nesapratisi kas ir labak - kas sliktak.RENIO rakstīja:Image atklāj noslēpumu kādā veidā Tu dabū tik kruta disku kantis?
Disku pulesana
+M3image rakstīja:Diemzel neteiksu, jo lidz saka paradities kkas lidzigs shim, aizgaja krietni daudz, gan laika gan dazadas traumas iegutas gan ari naudas visados materialos. Kamer visu neizmeiginasi, nesapratisi kas ir labak - kas sliktak.RENIO rakstīja:Image atklāj noslēpumu kādā veidā Tu dabū tik kruta disku kantis?
Taa ir lieta ,ar kuru pelna maiziitei ! Ja staastiisi visiem ,tad mirsi bada naavee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Agni gadījumā tev uz aizmugurējā loga nav visādas uzlīmes un šodien brauci pa krasteni ~ 17.00?
Tad jau tevi manīju
Pats nebīju ar BMW, braucu ar Volvo.
Pats nebīju ar BMW, braucu ar Volvo.
Vajadzēja visu spārnu činīt, bet tāpat - BOMBasņiks, super individuāls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tāpat laikam būs vēl jāslīpē, jo daudzkur ir grunts palikusi un vispār nerūsē :(HoodieBro rakstīja:Vajadzēja visu spārnu činīt, bet tāpat - BOMBasņiks, super individuāls
Uzleij siltu saalsuudeni ,vai arii atstaaj uz kaadu laiku zem tekosha uudens
Sālsūdens nestrādā, ir darītsOrkaans rakstīja:Uzleij siltu saalsuudeni ,vai arii atstaaj uz kaadu laiku zem tekosha uudens
Pats pulēji?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …