Mūsu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 65
- chevron_right
B18m42
sory kad otrādi, cerēju kad nepamanīsiet Lai nu kā lielie runātāji uztaisiet labāku
tur tak neka ipasa tava video nav
ceru nakamais tev bus bomba riktigs :)
ceru nakamais tev bus bomba riktigs :)
Pacentīšos nākamo uztaisīt labāku
Nākamreiz noskaidro arī kā dziesmu sauc pareizi
Labs video!
ja šito video uzrok CP, tad uz tā pamata (kā pierādījumi) izraksta sodu par agresīvu braukšanu! Video redzams VNZ!
Nu jaa taa nebutu latvija tad ko varatu izdarit bet nu saja valsti neko nevar panakt ar so ierakstu taka poh [emoji1]
erda rakstīja:ja šito video uzrok CP, tad uz tā pamata (kā pierādījumi) izraksta sodu par agresīvu braukšanu! Video redzams VNZ!
Vai tad vidējo, kas nav filmēti ar valsts kamerām, ir ņemami par pierādījumu?
Tur man liekas visādi varianti, īsti jau par pierādījumu nevar ņemt. Ko gan mūsdienās nevar samontēt.
Tur man liekas visādi varianti, īsti jau par pierādījumu nevar ņemt. Ko gan mūsdienās nevar samontēt.
Tā varētu būt, jo piemēram zinu, ka ierakstītu sarakstu kā pierādījumu var uzskatīt tikai to, kas veikta ar īstu diktafonu, telefona utt atkrīt.
Barons varētu pastāstīt ,kā getaway`iem izgāja ar viģikiem un Latvijas tieslietām ...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Labs video!
Čaļi ir ievērojuši drošības pasākumus, novērojuši ceļu, kā arī neapdraud citus. Tur tak nav par ko sodīt
Reiz kāds labs CP pārstāvis teica gudrus vārdus: "Atrodi cilvēku, pantu mēs paši piemeklēsim".
Čaļi ir ievērojuši drošības pasākumus, novērojuši ceļu, kā arī neapdraud citus. Tur tak nav par ko sodīt
Reiz kāds labs CP pārstāvis teica gudrus vārdus: "Atrodi cilvēku, pantu mēs paši piemeklēsim".
Kāds tam video nosaukums YouTube, man caur telefonu never vaļā forumā ieliktos video!TheMoneyTeam rakstīja:
Instagram - Sandis_e36
Labs video
Kā sauc dziesmu?
Kā sauc dziesmu?
Tā dziesma visu laiku atgādina šo -
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 65