Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 539
- chevron_right
pārdod bez diskiem
tieši tā,nepagāja pat divas dienas un auto vairs nav manā īpašumā
Pēdējais labojis madarsv - 12 Apr 2012, 20:28, kopā labots 1 reizi.
zēl ka nepārdevi kādu mēnesi vēlāk
Ko vietā domā iegādāties?madarsv rakstīja:tieši tā,nepagāja pat divas dienas un auto vairs nav manā īpašumā
Bubulis rakstīja:Gan jau, ka želejnieku e46 .
Astonji Maartinji man shodien pie darba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
James Bonds?
Ne sarkanais e36 ne nākošais auto man nav un nebūs ikdienas,nekāds e46,es visu laiku kaut kā pērku vecākus, nevis jaunākusbeeSharp rakstīja:Ko vietā domā iegādāties?madarsv rakstīja:tieši tā,nepagāja pat divas dienas un auto vairs nav manā īpašumā
Ja auto tiks novērtēts par labu esam,tad iespējams jau 6dien vakarā pie manis no evakuatora nobrauks šāds te
Iespeejams ,ka riit paspeesi vinju tur veel apskatiiterda rakstīja:James Bonds?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kādu sešu stundu darbs un ir gatavs vasarai
Pirms Un pēc Zinu, ka spārns citā tonī Bet tas ir pēdējais to-do sarakstā
Esmu iesmirdējis visos forumos
Pirms Un pēc Zinu, ka spārns citā tonī Bet tas ir pēdējais to-do sarakstā
Esmu iesmirdējis visos forumos
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
6h riepas mainīji?
nomainīta arī nr. paplāksne
Aizmugurē vairākas reizes atsperes, kamēr sapratām, kuras der vislabāk. Priekšā atsperes vajadzēja ņemt nost un likt virsū bez savilcējiem un bija diezgan grūti dabūt vaļā skrūves amartiņiem Pa vidu vēl tika atjaunots nieru krāsojums un jā, arī numura paliktnis. Un vēl aizmugurē vienā arkā vajadzēja mazliet ielaist fleksi, savādāk riepai nebija foršierda rakstīja:6h riepas mainīji?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ideāls aparāts, vienmēr patikušimadarsv rakstīja:Ne sarkanais e36 ne nākošais auto man nav un nebūs ikdienas,nekāds e46,es visu laiku kaut kā pērku vecākus, nevis jaunākusbeeSharp rakstīja:Ko vietā domā iegādāties?madarsv rakstīja:tieši tā,nepagāja pat divas dienas un auto vairs nav manā īpašumā
Ja auto tiks novērtēts par labu esam,tad iespējams jau 6dien vakarā pie manis no evakuatora nobrauks šāds te
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 201/02.jpg
Pašam kādreiz bija ,pats prikolīgākais ka aiz e21 braucot var redzēt kā viņam pusasis griežas
patiik...
vispar sie diski ne paraak . bet uz taveja autinja patiik...
vispar sie diski ne paraak . bet uz taveja autinja patiik...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 539