Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 539
- chevron_right
hmm labi izskatās!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Hartgi man atdeva radi no Vācijas, kad biju 14 vai 15 gadu vecs un neko nezināju par bmw.Pārkarsēju motoru un pa 70 Ls pārdevuimage rakstīja:Kas jums te tik nav bijis, vienam Hartge, otram Alpina..
Vācu dogs&e36
Instagram - Sandis_e36
Patīk disku tonis uz sarkanā fona
Vakardienas snaps
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tonis ir ok,bet diski jamekle bus citi-pec dzipa izskatasSTUDENTS rakstīja:Patīk disku tonis uz sarkanā fona
Izskatijas ka fords bishk piebremzejis pirms sliedem
Apsveicu Es te vienu dienu zvanīju uz CSDD un jautāju, cik gadus vecai mašīnai nav jāmaksā ceļa nodoklis, zini ko man atbildēja ??? 30 gadus vecai mašīnai. Vienīgi tev no MM jādabū kautkāda isziņa, ka viņa skaitās kā retro vai kas tamlīdzīgs Tā kā tev laikam paveicies Un vēl reiz apsveicu ar jauno pirkumu..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies!
Jā ir tāda lieta, jāuztaisa tikai vēsturiskais status, un tad viņi dod VS nummurzīmi, bet es gribu savu MV , un ja auto ir VS status, tad ir visādi ierobežojumi auto pilnveidošanā,pricipā var darīt tikai tik tālu cik orģināli ir nācis no rūpnīcas. Tākā es vēl domāju par to VS statusu,jo man būs coiloveri un BBS RS .Man arī pirmās reģistrācijas nodoklis nav jāmaksā, daudz plusi vecai mašīnai
Jā ir tāda lieta, jāuztaisa tikai vēsturiskais status, un tad viņi dod VS nummurzīmi, bet es gribu savu MV , un ja auto ir VS status, tad ir visādi ierobežojumi auto pilnveidošanā,pricipā var darīt tikai tik tālu cik orģināli ir nācis no rūpnīcas. Tākā es vēl domāju par to VS statusu,jo man būs coiloveri un BBS RS .Man arī pirmās reģistrācijas nodoklis nav jāmaksā, daudz plusi vecai mašīnai
Jap, es savam Opel commodore dabuju Vēsturisko statusu no MM.. jābūt tuvu oriģinālam, numuru arīī vari neņemt no VS sērijas, bet man bijamadarsv rakstīja:Paldies!
Un tad 5 gadus nav jāmaksā ceļa nodoklis, pēc 5 gadiem atkārtoti jājiet tā motormuzeja skate tā teikt.. un tad atkal..
Iegūsti arī sertifikātu
Kapitāli laba bilde
paldies
Jā, bilde superSTUDENTS rakstīja:Kapitāli laba bilde
Gatavojamies sezonai, vel vajag nedaudz noskruvet zemāk un migliniekus ielikt
Par pirmo bildi jāpateicās draudzenei un par otro jāpateicās, ka nomazgāja auto
Par pirmo bildi jāpateicās draudzenei un par otro jāpateicās, ka nomazgāja auto
Pēdējais labojis agRo - 19 Apr 2012, 18:12, kopā labots 1 reizi.
njaa bildes looti izdevusas..
pielauju, ka otrā bilde tikai uzskatam, kur tie divi dupši?
pielauju, ka otrā bilde tikai uzskatam, kur tie divi dupši?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 539