Pārveidoti E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
nezinu varētu jau paeksperimentēt,kā teikt solis pirms turbobeeSharp rakstīja:Ko sakat par šo?
coupe 2.8
Nu nezinu gan. Ja ņem vērā kompresora un turbo KIT cenas, tad kompresoru KIT'i ir bezjēgā dārgi. Bet ja pats var uzbūvēt gan jau cenas neatšķirtos diži. Pagaidām google ar normālu aprakstu neesmu atradis nevienu bmw m52 supercharged projektu
nu tas gan!
tik atradu vienu ierēcamo video,kur čalim jau stāvēja tipa turbo un viņš bij iedevis citam čalim tipa kko tur notestēt vai pielabot,a čalis tam nezinot uzmeta to kompresoru,kā tur varēja pārrēkties no tā kā tas jeņķis lamājās
tik atradu vienu ierēcamo video,kur čalim jau stāvēja tipa turbo un viņš bij iedevis citam čalim tipa kko tur notestēt vai pielabot,a čalis tam nezinot uzmeta to kompresoru,kā tur varēja pārrēkties no tā kā tas jeņķis lamājās
coupe 2.8
un kur video ?
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
dums pa ispūtēju fenomenāls
jaa tas duums ir vnk.
Nevar saprast, kur vairāk tie dūmi, no izpūtēja vai riepām
Un beidzās tas viss pasākums ar skaidrošanos, droši vien, ar policiju, jo tie jau bija klāt video beigās.
Tā nebija policija, tā bija turbīnas skaņa!
toties nav japarbuve izpludes zirneklis un ar novietoshanas vietu ir daudz vienkarshak manuprat.aupinsh rakstīja:Labāk turbo, man besī tā stulbā kompresora gaudošana!
ir gan lidzigs, ja vel haube butu bez rezhgiem butu tiri neko, tipa lets skylineAgris rakstīja:nezinot abu nisanu dizainus, teikshu visai gliiits :)
Zaļajiem
kruta,..man ar tadu vajag!tas ir tikai prieksu
baigi labi ir parādīts kā tos visu izdarīt.
Man jau ar liekas, ka ar kompresoru viss ir daudz vienkāršāk. Es tikai nesaprotu kāpēc pie mums LV neviens (cik dzirdēts) netaisa. Visi tik turbīnas mēģina kabināt klāt.Vitalx325 rakstīja:toties nav japarbuve izpludes zirneklis un ar novietoshanas vietu ir daudz vienkarshak manuprat.aupinsh rakstīja:Labāk turbo, man besī tā stulbā kompresora gaudošana!
baigi labais purns vnk ideals,ari tadu pilnigi sagribejas
Instagram - Sandis_e36
Tas purns ir smuks kamēr viņš ir uz E46, uz E36 tas ir pilnīgs šķūnis, varbūt kvalitatīvs, bet šķūnis! Tādu lietu pilnīgi un galīgi neatbalstu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right