Mūsu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 65
- chevron_right
ArīDj Plosky rakstīja:A cik ta vajag priekš 150Hp?!
Tam ar turbo vienīgajam bija problēmas ar saķeri, 2bļa8 jau tik bik nočirkst riepas pārmetot no 1 uz 2
pa slapju asvaltu bija daudzi kas pie finiša slipi gaja vel , bet nu ne tik traki ka regnars
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
kad slapjš asfalts tad runā ka esot nedaudz slidens.
valterismo rakstīja:kad slapjš asfalts tad runā ka esot nedaudz slidens.
izskatās pēc Vecmilgrāvja.
P.S. Tev e36.lv uzlīmes ir virsū?
P.S. Tev e36.lv uzlīmes ir virsū?
Lunahods! gaisšā dienas laikā, apkārt citām mašinām un tādos rajonos, kur gājējs var izskriet uz ielas??!!
Braukšanas māka arī level 999 spini uz katra līkuma, dodies uz slēgtu laukumu un mācies braukt, neapdraudot citus!
Vai arī izvēlies pulksteni 3 naktī un dodies uz kādu nomaļu vietu
Braukšanas māka arī level 999 spini uz katra līkuma, dodies uz slēgtu laukumu un mācies braukt, neapdraudot citus!
Vai arī izvēlies pulksteni 3 naktī un dodies uz kādu nomaļu vietu
dēļ šitādiem auniem pārējos normalos braucējus pectam nodirs par stulbiem bembistiem
+318Lācis rakstīja:dēļ šitādiem auniem pārējos normalos braucējus pectam nodirs par stulbiem bembistiem
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:+318Lācis rakstīja:dēļ šitādiem auniem pārējos normalos braucējus pectam nodirs par stulbiem bembistiem
Pilnigi piekritu.
Es ari macos driftet, bet to daru tikkai kaut kados pamestos laukumos.
Nav man uzlimes, drosvien ari neviens nedos pec komentariem spriezot
Chill, nav neka traka. Ja acis pieree un saprats ir tad vis zem kontroles.
Es cenšos lauzt stereotipus par BMW, braucu ieverojot noteikumus un cenšos būt pieklājīgsLācis rakstīja:dēļ šitādiem auniem pārējos normalos braucējus pectam nodirs par stulbiem bembistiem
valterismo rakstīja:Nav man uzlimes, drosvien ari neviens nedos pec komentariem spriezot
zem kontroles :))))) aga, galvenais lai vel viens tads Gorje drifters tev preti nebrauktu.
apmešana riņķī jau baigā kontrolevalterismo rakstīja:Nav man uzlimes, drosvien ari neviens nedos pec komentariem spriezot
Piedur šie wannabe drifteri!
Man savirze galigaas auzaas, tapec testeju ka vadas. Aj bet nu neieshu vairs ko komentet, taa jau smiekls naak
smiekli nāk pašam par sevi? Būtu labi, ja tādu vieglprātību iznīdēt, apdoma ar galvu. pa pilsētu šķērē lietainā naktī kad neviena nav. būtu tu gajējs un viens šitā apraujoties uzslidētu tev virsū uz kājas un sapistu celi vai potiti, tu saprastu tikai tad to lkm.
Šis jau ir tikai viens video, cik ir vel tādu, kas to dara un apdraud pirkārt paši sevi un otrkārt citus.
Un kāda kontrole par mašīnu? Netaisi apkaunojumu sev, labāk izdzēs šo video.
Pilnībā piekrītu, salasās šādi wannabe drifteri, gāzētāji, bojā visu priekšstatu par BMW.Riks* rakstīja:Es cenšos lauzt stereotipus par BMW, braucu ieverojot noteikumus un cenšos būt pieklājīgsLācis rakstīja:dēļ šitādiem auniem pārējos normalos braucējus pectam nodirs par stulbiem bembistiem
Un kāda kontrole par mašīnu? Netaisi apkaunojumu sev, labāk izdzēs šo video.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 65