Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 539
- chevron_right
Kuģis smuki sanācis, bet kaķim kontrasts pa daudz, ja drīkstu ietekt savus novērojumus!
Bet, jo vairāk fočēsi, jo labāk izpratīsi,, kas ir pareizi un kas nepareizi pie bilžu apstrādes!
Pats arī cenšos mācīties un eksperientēt!
Bet, jo vairāk fočēsi, jo labāk izpratīsi,, kas ir pareizi un kas nepareizi pie bilžu apstrādes!
Ja nje volshebnjik ja toljko uchusj Bet vispaar esmu specializeejies uz sievieshu kailfoto ,bet tos zinaamu iemeslu deelj sheit neizlikshuerda rakstīja:Kuģis smuki sanācis, bet kaķim kontrasts pa daudz, ja drīkstu ietekt savus novērojumus!
Ps uz doto briidi kolekcijaa ir ap 5000 bildeem ar sievieshu intiimfoto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas kaķis pats par sevi ir drausmīgs
P.S. tikai sievu fočē, vai arī citas?
Hmm, interesanti, kam tev tik dauddz bilžu, ja viņas nevienam nerādi!Orkaans rakstīja:Ja nje volshebnjik ja toljko uchusj Bet vispaar esmu specializeejies uz sievieshu kailfoto ,bet tos zinaamu iemeslu deelj sheit neizlikshuerda rakstīja:Kuģis smuki sanācis, bet kaķim kontrasts pa daudz, ja drīkstu ietekt savus novērojumus!
Ps uz doto briidi kolekcijaa ir ap 5000 bildeem ar sievieshu intiimfoto
Patiesībā man tas liekās visai savādi,ka kāds grib lai viņu fočē kailu!
Bet es jau vecis esmu, moš tapēc tā, sievietes, turklāt, kailas uz bildēm izskatās krietni labāk!
Arii citasuteo rakstīja:Tas kaķis pats par sevi ir drausmīgs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu sdn izkrita pagrieziens.. :( un vel vis ir tuvakaja laika nasis krasosu un vizualo piestradasu..
pusdiens laika bildiite
pusdiens laika bildiite
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
he he,man arii taa ir gadiijies,iepriekseejai kupejai braucot kkur pazuda pavarotniks..
Nu man bija lampa iekritusi ieksha kad dabuju lampu ara tad vadi paravas abi un tad pa taisno pievienoju pieseju klat lampu ta la var rdzet vsm
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Man bija savādāks tas sertifikāts
Bet stilīgi
Bet stilīgi
Shitadu autinju gan ir verts paturet mazberniem
madarsv - apsveicieni
par to mumiju es bez ieksaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Paldies matiss.
Nopirku jo ar e36 palika garlaicigi, gribēju sev jaunu interesantu vasaras auto,ko tādu kas uz ielām vairs nav redzams,bet ir BMW + vēl garāžā stāvēja BBS RS r15,tad nu jau otro reizi vasaras auto piepērku diskiem,nevis otrādi
Nopirku jo ar e36 palika garlaicigi, gribēju sev jaunu interesantu vasaras auto,ko tādu kas uz ielām vairs nav redzams,bet ir BMW + vēl garāžā stāvēja BBS RS r15,tad nu jau otro reizi vasaras auto piepērku diskiem,nevis otrādi
tad japrasa vai sieva par to kolekciju zin?Orkaans rakstīja:Arii citasuteo rakstīja:Tas kaķis pats par sevi ir drausmīgs
...
Kāda tur mūmija Viens no superīgākajiem bmw modeļiem
Diemžēl, Orkān man visas tās tavas bildes liekas nebaudāmas viena iemesla dēļ - tas briesmīgais rāmis!
Bet tā jau pašas bildes ir labas... Diemžēl ar kontrastu tu pārspīlē!
Par rāmi vēl tāā.. bet pārspīlē ar kontrastu.. izskatās riebīgi.. reti kura labi izskatās ar to kontrastu.. provē tās krāsas varbūt vairāk likt tā, lai citi neredz, ka būtu kādu krāsu uzlicis.. lai izskatās dabīgākVeeteks rakstīja:Diemžēl, Orkān man visas tās tavas bildes liekas nebaudāmas viena iemesla dēļ - tas briesmīgais rāmis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 539