Dienas Snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 284
- chevron_right
Kamēr Linda,Nizars un Kapteinis aizbrauca dzert kaut kur,kā jau liela daļa piektdienās,es lāpu zender fartuku ar špakteli,jo ar zipiem man nesanāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nopietni? Urlu bara uzlīme? :smotra-riga:cocowka1 rakstīja:beidzot tika izmazgata
normāli kā cilvēks braucu uz 180. un še tev.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tev tik atri ta lamata ari iet? priecajies kad dzivs paliki ja ari brauci uz "180"
tgd moz bus masinas krasa kapots? ta ir karma vecit, visi teica kad janomaina tak kapots normala krasa a tu ne poh, nu luk rezultats
tgd moz bus masinas krasa kapots? ta ir karma vecit, visi teica kad janomaina tak kapots normala krasa a tu ne poh, nu luk rezultats
Neko nevajag taisīt! Atrod kādos laukos lielo krampi, ar kuru aizkrampē durvis šķūnim vai stallim, piemetini pie kapota cemmi, ieliec krampi, aizkabini aiz restes un tad nu 100% būs kā nevienam, YOLO!Maa rakstīja:normāli kā cilvēks braucu uz 180. un še tev.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
[quote="nuugjis"]Šodien pamaniju ka manu ruusas chupu kads ir apskadejis .. coms teica ka vakar jau bija .. ja kads redzejis agenskalna dzeltenas krasas auto ar apskadetu bamperi, padod zinu
vot cukas sabuktejusi man melniti
vot cukas sabuktejusi man melniti
nav mans snaps, bet sapigi ta izdarit ar v8
https://www.facebook.com/AutoFansLTU/vi ... nref=story
https://www.facebook.com/AutoFansLTU/vi ... nref=story
Iecēlām tricārā bezvanosu šitas bija interesanti,nevienu dzinēju tik augstu nebijām cēluši ar mūsu uzparikti,plus vēl šitais tonnu sver...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 284